PARTIZAN JAČI ZA 1.500.000 EVRA PO SEZONI: Crno-beli potpisali sponzorski ugovor sa moćnom kompanijom! VAZURA ZADOVOLJAN!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

pomoć države i predsednika

PARTIZAN JAČI ZA 1.500.000 EVRA PO SEZONI: Crno-beli potpisali sponzorski ugovor sa moćnom kompanijom! VAZURA ZADOVOLJAN!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan polako, ali sigurno širi pul sponzora. Posle kompanije "Soccerbet" sa kojom je produžio ugovor u naredne tri godine, crno-beli su u svoje dvorište privoleli i moćnu kompaniju iz Kine.

Miloš Vazura
foto: www.crvenazvezdafk.com

Partizan je potpisao ugovor sa kompanijom "Ziđin" koja je vlasnik Rudarsko-topioničarskog basena Bor. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je ovu vest novinarima u Beleku, gde se fudbaleri Partizana nalaze na pripremama. Prema saznanjima portala Mozzartsport, radi se o sumi vrednoj 1.500.000 evra po godini.

- Pre nekoliko nedelja smo potpisali jednogodišnji ugovor sa kompanijom "Ziđin" i stoga bih želeo, u ime svih koji rade u FK Partizan, da se zahvalim predsedniku države jer nam ta pomoć veoma znači - otkrio je Vazura.

Kinezi će zasad biti sponzori na godinu dana, mada postoji mogućnost produžetka saradnje.

- Da, trebalo bi da se ugovor produžava još tri godine. Jako smo zadovoljni i, ponavljam, zahvalni svima koji su pomogli da Partizan dobije novog sponzora, a pre svega, predsedniku države. Ime kompanije "Ziđin" će se nalaziti na dresovima, vidnim mestima na opremi, kao i svuda na stadionu.

Gordan Petrić, Ivica Kralj
foto: www.partizan.rs

Miloš Vazura potom je govorio o prelaznom roku.

- Bliže smo dolascima nego odlascima. Blizu je dolazak jednog igrača, a možda i jedan odlazak. Raduje me atmosfera na pripremama. Vidim da su igrači nasmejani, a najvažnije je da su svi zdravi. Zadovoljan sam, ne žurimo sa dovođenjima. Dovešćemo samo proverene igrače koje bude želeo stručni štab. Nadam se i sutra dobrom rezultatu u utakmici sa Ahmatom - istakao je Miloš Vazura.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track