JEZIVI DETALJI - ALVEŠ NIJE KORISTIO KONDOM, DEVOJKA NIJE OPRALA GAĆICE! Advokatica žrtve otkrila KLJUČNE DOKAZE protiv fudbalera!
Foto: AP Photo/Andre Penner

silovanje

JEZIVI DETALJI - ALVEŠ NIJE KORISTIO KONDOM, DEVOJKA NIJE OPRALA GAĆICE! Advokatica žrtve otkrila KLJUČNE DOKAZE protiv fudbalera!

Fudbal -

Isplivali su novi detalji silovanja koje je navodno počinio legendarni fudbaler Barselone.

Proslavljeni brazilski fudbaler Dani Alveš uhapšen je zbog seksualnog napada koji se navodno dogodio 30. decembra u jednom noćnom klubu u Barseloni.

Alveš je trenutno iza rešetaka i tamo će ostati sve do okončanja sudskog postupka.

On je optužen da je seksualno zlostavljao 23-godišnju devojku. Navodno je odveo žrtvu u toalet, zaključao vrata i prisilio je na polni odnos. Alveš je prvi napustio toalet, a tek nakon nekog vremena iz njega je izašla i žrtva. Odmah su pozvali hitnu pomoć i policiju, žena je ispitana i dva dana kasnije slučaj je otišao u tužilaštvo.

Advokatica žrtve iznela je ključne dokaze u istrazi protiv fudbalera.

"Moja klijentkinja dobija psihološku podršku u ustanovi u kojoj borave žrtve nasilja. Bolnica joj je omogućila tretman kako bi izbegla zarazne bolesti, jer silovatelj nije koristio kondom. Takođe, ona uzima i lekove za smirenje jer je trenutno u jako lošem psihičkom stanju, nakon silovanja ne može da spava" izjavila je advokatica, prenosi "Marka".

Ona je otkrila da je nesrećna devojka sačuvala ključni dokaz - donji veš koji je nosila kobne večeri.

"Srećom, klub u kom je silovana napustila je u kolima hitne pomoći i otišla je pravo u policiju. Tako za razliku od mnogih žrtava seksualnog nasilja koje operu donje rublje, nije uništila dokaze. Moram da napomenem da u noći zločina devojka nije kozumirala alkohol i policiji je dala izjavu bez ikakvih kontraindikacija, što je retkost jer većina žena koje prožive traumatično iskustvo zaborave detalje"

Podsetimo, ukoliko Alveš bude proglašen krivim čeka ga od četiri do 12 godina robije.

Kurir sport/Marka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track