HORSENS ŠOKIRAO CRNO-BELE! Partizan pretrpeo prvi poraz na pripremama u Beleku, "generalka" danas protiv CSKA!
Foto: Kurir

PRIJATELJSKA UTAKMICA

HORSENS ŠOKIRAO CRNO-BELE! Partizan pretrpeo prvi poraz na pripremama u Beleku, "generalka" danas protiv CSKA!

Fudbal -

FK Partizan izgubio je od Horsensa u prijateljskoj utakmici minimalnim rezultatom 1:0. Trener Beograđana Gordan Petrić ponovo je na teren izveo kombinovan sastav, a ono što je najvažnije jeste činjenica da se niko nije povredio.

Nakon sporijeg starta meča, crno-beli su prvi put pripretili u 15. minutu. Strpljivo su fudbaleri Partizana čekali pravu šansu da krenu napred, kroz pas igru su se približili protivničkom golu, a Lutovac je odlučio da sa nekih 17 metara oproba svoj udarac. Sjajno je opalio po lopti, međutim protivnički golman je odlično odreagovao i sačuvao svoju mrežu.

Igra se na trenutak rasplamsala, te je Horsens samo dva minuta kasnije opasno pripretio. Ovog puta, prečka je spasila gol Partizana.

Pred sam kraj prvog dela igre Danilo Pantić je bio u odličnoj prilici, sjajno je šutirao sa vrha kaznenog prostora, ali je Brolin majstorskom bravurom izbacio loptu u korner.

A onda 53. minutu, odbrana Partizana je naivno ispala, a Sigurdarson je ostao sam ispred Stevanovića i u toj prilici nije imao poteškoća da savlada golmana crno-belih.

Pokušali su crno-beli da se "trgnu" posle primljenog gola, četa Gordana Petrića stvorila je nekoliko šansi, prvenstveno preko Baždara i Meniga, međutim mreža Horsensa je mirovala.

U nastavku meča, šansu su dobili Stjepanović, Vlahović, Jojić i Jevremović, pokušao je Petrić na taj način da unese neophodnu energiju, ali ipak rezultat do kraja meča se nije promenio.

Partizan je na ovaj način doživeo i prvi poraz na pripremama u Beleku.

Podsetimo, u generalnoj probi crno-beli će odmeriti snage protiv moskovskog CSKA, a njihov meč je na programu danas od 15 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track