LAZETIĆ PRED MLADOST GAT: Moraćemo da budemo čvrsti i organizovani
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

LAZETIĆ PRED MLADOST GAT: Moraćemo da budemo čvrsti i organizovani

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da je njegovoj ekipi dosta značila pobeda u prošlom kolu Super lige Srbije i istakao da veruje da će to pokazati u predstojećoj utakmici protiv Mladosti GAT.

"Pobeda u prošlom kolu nam je značila, kao i dobra igra. Potrebno nam je da i na utakmici protiv ekipe Mladost GAT-a budemo organizovani, čvrsti na sredini terena i agresivni u odbrani i da ne dozvolimo protivniku veliki broj prilika i da imamo kontrolu nad kontranapadima", rekao je Lazetić, prenosi klub.

"U tome smo bili dobri na prošloj utakmici i momcima je poraslo samopouzdanje u odnosu na pripreme i prvu utakmicu. Pobeda im je mnogo značila i verujem da će to se pokazati u nedelju", dodao je on.

Žarko Lazetić
foto: Starsport©

Fudbaleri TSC-a sutra gostuju ekipi Mladost GAT, u utakmici 22. kola Super lige Srbije.

TSC se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli sa 42 osvojena boda, dok je ekipa Mladosti 15. sa 16 bodova.

Lazetić je naglasio da u celoj prolećnoj polusezoni, pogotovu na gostovanjima, očekuje zahtevne i neizvesne utakmice i da ga raduje što je pred ovu TSC imao celu nedelju za treninge.

On je dodao i da veruje da prethodna utakmica protiv ove ekipe, u sedmom kolu, i predstojeće neće imati "dodirnih ;tačaka".

"Pre svega, zato što mi ovu polusezonu posmatramo kao novo prvenstvo. U odnosu na taj meč desilo se dosta promena. Oni imaju osam novih igrača i novog iskusnog trenera koji ih je uveo u Super ligu i čije ekipe uvek igraju defanzivno dobro organizovano", rekao je Lazetić.

O kvalitetu Mladosti, po rečima Lazetića, dovoljno govori i činjenica da su Partizanu dali četiri gola u Beogradu.

"To je samo po sebi neverovatno, a pri tom ne treba zanemariti da su protiv Javora uspeli da upute dvadeset šuteva ka golu i po meni zaslužili više od poraza. Sve to govori da nas očekuje potpuno drugačija utakmica od prethodnih sa istim protivnikom", rekao je Lazetić.

"Imaju dobre igrače, sjajne napadače i strance koji prave razliku i koji su dobri i u igri jedan na jedan i jedan na dva. Očekuje nas izuzetno uzbudljiv i neizvestan meč u kome ćemo morati da budemo čvrsti i organizovani i na sredini terena i defanzivno, kako bismo sprečili njihove opasne ofanzivce", zaključio je on.

Utakmica Mladost GAT - TSC igraće se sutra od 15.00 na stadionu u Novom Sadu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track