IVICA ILIEV POSLE KATASTROFE PARTIZANA: Šta je Uprava kriva? Ne igra Uprava, već igrači i stručni štab! Ispadali smo i ranije...
Foto: Starsport

LIGA EVROPE

IVICA ILIEV POSLE KATASTROFE PARTIZANA: Šta je Uprava kriva? Ne igra Uprava, već igrači i stručni štab! Ispadali smo i ranije...

Fudbal -

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Lige konferencija, pošto su u Beogradu, u revanš utakmici šesnaestine finala, izgubili od moldavskog Šerifa sa 3:1 (2:1) i nisu obranili prednost iz prve utakmice, u kojoj su kao gosti pobedili sa 1:0.

Tako je Partizan učešće u Ligi konferencija završio potpunim fijaskom, koji će dodatno izazvati nezadovoljstvo njegovih navijača.

Komentar posle meča imao je i nekadašnji sportski direktor crno-belih Ivica Iliev. Inače, utakmici prethodio je protest navijača Partizana, koji su tražili ostavke čelnika kluba, a skandiranje protiv uprave nisu prekidali ni tokom susreta.

"Šta je Uprava kriva? Ne igra Uprava, već igrači i stručni štab. Uprava je uradila sve što je bilo do nje, znam kako funkcioniše. Glavu gore, sačekaćemo sledeću sezonu za nova nadmetanja u Evropi", rekao je nedakašnji operativac kluba za "Sportski žurnal".

Ivica Iliev, Miloš Vazura
foto: Starsport

"Ispadali smo i ranije iz Evrope. Kad podvučete crtu, drugu godinu zaredom imali smo proleće u Evropi. Sad se tek vidi koliki smo prošle sezone Crvena zvezda i mi napravili rezultat osminom finala. Deluje da smo kvalitetniji tim od Šerifa i da je trebalo da prođemo, što sad nije važno. Prolaz je bio već upisan, ali na ovom nivou ne sme bi smelo ovako nešto da se dešava, jer su na ovom nivou ozbiljni igrači i timovi", zaključio je Iliev.

(Kurir sport/Sportski Žurnal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track