RONALDO OD ČUVENOG HRVATA KUPIO ZVER OD 9.000.000! Ima ih samo 10 na svetu, do stotke stiže za 2,4 sekunde! Mašina stigla u Dohu!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, screenshot

ima se - može se

RONALDO OD ČUVENOG HRVATA KUPIO ZVER OD 9.000.000! Ima ih samo 10 na svetu, do stotke stiže za 2,4 sekunde! Mašina stigla u Dohu!

Fudbal -

Ronaldov superluksuzni ljubimac stigao je u Dohu!

Zvezda Al Nasra i jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo, pravi je zaljubljenik u skupocene, brze automobile. Odličnim partijama koje je godinama prikazivao omogućio je sebi astronomsku zaradu, koju na pravi način znao da iskoristi.

Pre dve godine častio je sebe luksuznim četvorotočkašem "Bugatti Centodieci" za koga je očito izuzetno vezan, pošto se u njemu šepuri i po Saudijskoj Arabiji.

Ova nestvarna zver na četiri točka proizvedena je u samo 10 primeraka na celom svetu i ima neverovatne performanse.

Ronaldova omiljena mašina do 100 km/h stiže za imresivne 2,4 sekunde, a do 200 km/h za 6,1 sekundu, dok mu je maksimalna brzina čak 380 km/h.

Njegova cena bila je neverovatnih devet miliona evra!

Ovaj pasionirani ljubitelj skupocenih automobila u svojim garažama ima neverovatne primerke luksuznih četvorotočkaša, i to onog najskupljeg. "Centodieci" nije jedini Bugati u njegovom vlasništvu, tu je i "Bugatti Chiron" vredan oko dva miliona evra, ali i remek-delo "La Voatur Noara" koje je pre nekoliko godina platio 16.5 miliona evra.

Čuveni Hrvat vlasnik Bugatija

Vlasnik Bugatija u julu ove godine postao je čuveni 33-godišnji Hrvat, Mate Rimac.

Rimac je za samo 12 godina prešao put od vlasnika startap kompanije osnovane u garaži do prvog čoveka čuvene francuske firme za proizvodnju sportskih automobila.

Ovaj uspešni inovator osmislio je prvi hrvatski električni automobil „Concept One“, koji ubrzanje od 0 do 200 kilometara na sat postiže za 6,2 sekunde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track