NEMA TU PAMETI, SAMO EMOCIJE! Nikolić BEZ DLAKE na jeziku pred VEČITI DERBI, otkrio da poznaje Milojevića a evo gde su se upoznali
Foto: Profimedia

bivši trener partizana pred večiti derbi

NEMA TU PAMETI, SAMO EMOCIJE! Nikolić BEZ DLAKE na jeziku pred VEČITI DERBI, otkrio da poznaje Milojevića a evo gde su se upoznali

Fudbal -

Danas od 19 sati, fudbaleri Crvene zvezde ugostiće na svom stadionu ekipu Partizana, u okviru 24. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli, koji imaju 13 bodova prednosti u Superligi, favoriti su, mada tim iz Humske bez bele zastave dolazi na Marakanu. Očekivanja pred današnji meč izneo je bivši trener Parnog valjka, Marko Nikolić.

- Očekivanja pred derbi su uvek naavijačka. Nema tu pameti, samo emocije. Već pet, šest godina nisam ovde, ali pratim šta se dešava, naročito kada je u pitanju Partizan. Moja očekivanja su da Partizan pobedi. Iako to izgleda možda mnogima neobjektivno, ali to su oni koji ne poznaju fudbal i istoriju derbija - rekao je Nikolić za Tanjug i potom dodao:

- Mnogo puta je upravo ta utakmica bila mogućnost da se "izvadi" sezona za onu ekipu koja ima slabiju sezonu, u odnosu na onu koja ulazi komfornija u utakmicu. Očekujem da igrači Partizana pokažu ponos i da "izvade" sezonu, iako sezona ne može da se izvadi - rekao je Nikolić.

Bivši trener Partizana istakao je da vrlo dobro poznaje Miloša Milojevića, aktuelnog stratega Crvene zvezde.

- Poznajem i jednog i drugog trenera. Bolje poznajem trenera Zvezde u ovom trenutku što je interesantno, jer je polagao tu licencu u trenutku kada sam ja pomagao i bio mentor za tu pro licencu pri Fudbaslkom Savezu Srbije. Pričam o Milošu Milojeviću i čak imamo i kontakt.

- Igora znam kao igrača Partizana i bili smo u kontaktu neko vreme dok je bio u Šahtjoru iz Donjecka, kada smo razmenjivali neke informacije koje su meni bile važne. Čovek debituje kao trener, ali derbi je često puta osim taktike, odlučivao i neki motivacioni momenat od strane pojedinaca. Očekujem da Zvezda igra kao čitave sezone, a da li je Igor mogao nešto da promeni za ovih par dana, nisam baš siguran i očekujem da i Partizan izađe u nekoj istoj formaciji kao i do sada - zaključio je Nikolić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track