PONOSNI TATA NIJE MOGAO DA OBUZDA EMOCIJE Bivši as Junajteda u prenosu saznao da mu je sin dao gol! NJEGOVA REAKCIJA SE PREPRIČAVA
Foto: Printscreen

emotivna scena

PONOSNI TATA NIJE MOGAO DA OBUZDA EMOCIJE Bivši as Junajteda u prenosu saznao da mu je sin dao gol! NJEGOVA REAKCIJA SE PREPRIČAVA

Fudbal -

Bivši fudbaler Mančester junajteda i nekadašnji reprezentativac Velsa, Robi Sevidž, nije mogao da sakrije emocije u prenosu uživo kada je saznao da je njegov sin Čarli (19) postigao svoj prvi seniorski gol.

Mlada nada Mančester junajteda, koja se trenutno kali na pozajmici u trećeligašu Forest Grinu, postigao je svoj prvenac u seniorskoj konkurenciji protiv Bristol sitija.

Robi, koji radi kao komentator za BT Sport nije krio oduševljenje kada je saznao da je Čarli postigao gol.

Pogledajte iskrenu reakciju ponosnog tate:

Podsetimo, krajem 2021. godine maldi Čarli debitovao je za Mančester junajted u Ligi šampiona, a njegov ulazak u igru tada je emotivno najavio tata Robi.

"Čarli Sevidž ulazi umesto Huana Mate u Mančester junajtedu. Kakav trenutak za mene, njegovu majku, bake i deku, ali najvažnije za tog dečaka, Čarlija Sevidža. Sav naporan rad... Tako sam ponosan. Ovo je neverovatan trenutak. Ulazi umesto osvojača Svetskog prvenstva", rekao je Robi u prenosu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track