MIJATOVIĆ RAZOČARAO GROBARE: Volim Partizan, ali ne vraćam se, klub ima predsednika i rukovodstvo!
Foto: Starsport

DEMANTOVAO

MIJATOVIĆ RAZOČARAO GROBARE: Volim Partizan, ali ne vraćam se, klub ima predsednika i rukovodstvo!

Fudbal -

Predrag Mijatović, predsednik Partizana - nema navijača crno-belih koji se ne bi nasmešio kada bi ovo čuo.

Agonija kluba iz Humske je toliko jaka i bolna da je svako pominjanje legendarnog fudbalera za pristalice Partizana pravi melem na ranu. Iako se, pre svega u navijačkim krugovima, poslednjih dana spekulisalo kako je Mijatović već viđen kao spasilac broda koji tone, od toga nema ništa.

- Apsolutno je netačno da sam s bilo kim razgovarao na tu temu, nije mi jasno ko plasira takve neistine. Koliko ja znam, fudbalski klub Partizan ima svog predsednika i svoje rukovodstvo - poručio je Mijatović za Tanjug.

Njegovi planovi su, kako je istakao, i dalje vezani za Španiju, zemlju u kojoj je doživeo najslavnije dane u igračkoj karijeri i u kojoj živi već dosta dugo. Istina, često dolazi u Beograd, ali to nema veze sa eventualnom ulogom u srpskom fudbalu

- Ja sam u nekoliko navrata izjavio da su moji porodični i poslovni planovi vezani za Španiju, bez obzira na veliku ljubav i želju da moj Partizan uvek bude na nivou svoje reputacije. Ovom prilikom želim da stavim tačku na ovu temu i poželim mom Partizanu puno sreće i uspeha u narednom periodu - zaključio je Mijatović.

Predrag Mijatović
foto: @starsport

Navodno je predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović želeo da upravo popularni Mijat dođe na čelo fudbalskog kluba, što bi bio potez sličan angažovanju Željka Obradovića u košarkaškoj sekciji.

Navijači crno-belih sigurno su razočarani ovakvim razvojem situacije, ali realnost je takva da nekadašnja zvezda kluba iz Humske u ovom trenutku ne razmišlja o povratku.

Pitanje vremena

Vučelić je bivši, verovatno i Vazura, čeka se samo skupština Kako je Kurir nedavno pisao, Partizan će uskoro ostati bez predsednika Milorada Vučelić, a verovatno i bez generalnog direktora Miloša Vazure.

Sve ovo bi trebalo da bude poznato na skupštini kluba najavljenoj za mart, ali još nije poznat tačan datum.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track