TRESE SE ITALIJA ZBOG DUŠANA VLAHOVIĆA! Digla se ozbiljna FRKA, trener Intera BLJUJE VATRU: Ovo je neprihvatljivo! Ogorčeni smo!
Foto: Printscreen

bura na čizmi

TRESE SE ITALIJA ZBOG DUŠANA VLAHOVIĆA! Digla se ozbiljna FRKA, trener Intera BLJUJE VATRU: Ovo je neprihvatljivo! Ogorčeni smo!

Fudbal -

Derbi Intera i Juventusa dobio je i treće poluvreme.

Juventus je savladao u gostima Inter (0:1) golom Filipa Kostića, a nakon meča podigla se velika bura u javnosti zbog sumnjivog igranja rukom Adrijena Rabioa i Dušana Vlahovića pre gola srpskog fudbalera.

Filip Kostić je u 23. minutu utakmice zatresao mrežu domaćina i tu ništa nije bilo sporno, ali jeste u situaciji koja je prethodila golu Srbina.

Naime, asistent Rabio se poslužio rukom kako bi primirio loptu, a ona je nakon toga pogodila i našeg Dušana Vlahovića nakon toga takođe pogodila u ruku.

Međutim, sudija i njegove kolege iz VAR sobe procenile su da nema dovoljno dokaza za to i priznale su gol Juventusa.

"Postoji gorak osećaj posle poraza koji se dogodio na ovakav način. Rekli smo da o tome više nećemo pričati nakon Monce u januaru, jer se desilo nešto veoma ozbiljno. Sada se dogodilo nešto isto tako ozbiljno. Primili smo gol koji je neprihvatljiv u vreme VAR-a. još je neprihvatljivije i nepoštovanje kada kažu da nema jasnih snimaka. Ogorčeni smo i tražimo postovanje. Posle ovoga teško je da kao trener govorim o igri", ogorčen je Inzagi.

I poznati italijanski novinar Tankreda Palmerija osuo je paljbu po sudijama na ovom meču.

"Ne mogu da verujem! Čak postiji i Vlahovićev prijem lopte rukom, koji ne treba mešati sa udaranjem lopte rukom od strane Rabioa. Kako je sudija gledao VAR? Kakav skandal" zgrožen je italijanski novinar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track