SKANDAL! MURINJO SE UMALO POTUKAO SA GAZDOM LACIJA POSLE DERBIJA: Portugalca i kontroverznog predsednika razdvajali saradnici
Foto: Profimedia

ŽESTOK SUKOB

SKANDAL! MURINJO SE UMALO POTUKAO SA GAZDOM LACIJA POSLE DERBIJA: Portugalca i kontroverznog predsednika razdvajali saradnici

Fudbal -

Dan nakon velikog derbija Rima i pobede Lacija nad Romom, Italija bruji o sukobu Žozea Murinja i Klaudija Lotita.

Trener Rome nije vodio tim zbog suspenzije koju je zaradio zbog napada na sudije na utakmici protiv Kremonezea.

Portugalac je kažnjen za utakmice protiv Sasuola i Lacija, uz 10.000 evra finansijske kazne, ali je dobio specijalnu dozvolu od FS Italije da bude u svlačionici na utakmici protiv gradskog rivala.

Lotito
Lotitofoto: EPA/Ettore Ferrari

Samo nekoliko trenutaka nakon što je završen derbi pun sukoba, nervoze, jakih duela i varnica, Murinjo je ušao u žustru raspravu sa predsednikom Lacija.

Sve je počelo svađom Alesija Romanjolija koji je proslavljao pobedu svog tima pred svlačionicom Rome i Đanluke Manćinija, fudbalera "Vučice" koji nije želeo to da trpi.

Lotito je razdvajao dvojicu fudbalera, a onda se umešao Murinjo.

"Šta gledaš?", upitao je Portugalac.

"Ja sam predsednik Lacija. Ko si ti? Ovo je moj dom i ti uopšte ne bi trebalo da budeš ovde!", odgovorio je Lotito.

Portal "football-italia.net" navodi da je Romin direktor, Tijago Pinto, morao da interveniše i spreči ozbiljniji incident.

U isto vreme dogodio se još jedan sukob u kojem su učestvovali fudbaler Lacija, Luis Alberto i Murinjov pomoćnik, Salvatore Foti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track