Najnovije vesti

NEVEROVATNA SLIKA SA STADIONA ČAIR: Zasvetlelo nebo od baklji u obliku broja "100"! EVO ŠTA JE RAZLOG ZA TO
Foto: M. S.

SJAJNO

NEVEROVATNA SLIKA SA STADIONA ČAIR: Zasvetlelo nebo od baklji u obliku broja "100"! EVO ŠTA JE RAZLOG ZA TO

Fudbal
23:03h

Navijači Fudbalskog kluba Radnički Niš, Meraklije, organizovali su večeras nezaboravnu sliku na stadionu Čair.

Upaljene su baklje na terenu u obliku broja 100, čime je počela godišnja proslava veka postojanja ovog proslavljenog kluba. Ugašen je jedan reflektor, upaljene su baklje, a stadionom su se čule navijačke pesme niškog kluba. Na tribinama je bilo mnogo prijatelja "Radničkog" i na stotine dece.

1 / 5 Foto: Fk. Radnički

Svi su prisustvovali i dsli svoj doprinos veličasntvenoj slici na Čairu. Miomir Živić, jedan od veterana Meraklija rekao je prisutnima na istočnoj tribini da je proslava 100 godina postojanja kluba ovim činom počela večeras, a da se očekuje niz manifestacija do kraja godine.

- Pre svega hvala igračima Radničkog koji su došli i svim prijateljima. Izuzetno mi je drago da ovde vidim ovoliko dece - rekao je on između ostalog. Radnički je osnovan 1923. godine u Nišu, a iz ovog kluba su "potekle" legende jugoslovenskog i srpskog fudbala kao što su Dragan Stojković Piksi, golman Dragan Pantelić i mnogi drugi.

U Prvu ligu tadašnje Jugoslavije je ušao 1962. godine, a osamdesete se pamte kao zlatne jer je Radnički igrao u polufinalu tadašnjeg Kupa UEFA. M.S / Kurir sport.

00:34

Neverovatna slika sa stadiona Čair - zasvetlelo nebo od baklji u obliku broja 100

M. S / Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track