STRAŠNO, SULUDO, BOLESNO! Golman ubio devojku na ZVERSKI način, a sada se vraća u sport: GREŠKE SE DEŠAVAJU, POGREŠI ČOVEK?!
Foto: Bruno Fernandeš

NEVEROVATNO

STRAŠNO, SULUDO, BOLESNO! Golman ubio devojku na ZVERSKI način, a sada se vraća u sport: GREŠKE SE DEŠAVAJU, POGREŠI ČOVEK?!

Fudbal -

Nakon što je svoju devojku ubio na surov način, brazilski golmanBruno Fernandeš osuđen je na 22 godine zatvora.

Sve bi bilo "u redu", da se brazilskim medijima nije pojavila vest koja je šokirala ceo svet.

Naime, Bruno bi uskoro mogao da dobije novi angažman, i to u sportu. On završava kurs nakon kojeg će moći da sarađuje sa igračima, vrhunskim sportistima i ekipama, na poboljšanju njihovih mentalnih performansi.

Podsetimo, Bruno je osuđen 2013. godine, a četiri godine kasnije, njegov advojakt podneo je peticiju zbog spore obrade žalbenog zahteva, a zeleno svetlo dao je ministar pravde Marko Aurelio Melo i Bruno je pušten iz zatvora u čekanju na žalbu.

- Šta se desilo, desilo se. Napravio sam grešku, ozbiljnu, ali greške se dešavaju u životu. Nisam loš momak. Ljudi su pokušali da zakopaju moje snove zbog jedne greške, ali ja sam zamolio Boga za oproštaj, pa nastavljam karijeru - rekao je Bruno i ovom izjavom šokirao ceo svet.

Bruno je u aprilu 2017. ponovno hapšenje jer je i sam pravni tim odbrane delimično kriv za kašnjenje njegove žalbe, pa je golman ponovo završio iza ćelija.

U julu 2019, Bruno je pušten na "slobodu", uz mogućnost da do kraja kazne služi u "poluotvorenom" programu. Tu mu je dozvoljeno da radi ili trenira danju, dok je noću morao da bude u kućnom pritvoru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track