JOKIĆ ILI EMBID? NAJAKTUELNIJE PITANJE NA SVETU! Čuveni NBA as izneo SVOJE MIŠLJENJE, po njemu je Srbin FAVORIT za MVP TITULU!
Foto: Profimedia

nba

JOKIĆ ILI EMBID? NAJAKTUELNIJE PITANJE NA SVETU! Čuveni NBA as izneo SVOJE MIŠLJENJE, po njemu je Srbin FAVORIT za MVP TITULU!

Košarka -

Proslavljeni NBA košarkaš Trejsi Mekgrejdi prokomentarisao je trku za MVP titulu, u kojoj su glavni konkurenti Nikola Jokić i Džoel Embid.

Prema njegovom mišljenju, favorit za osvajanje nove MVP nagrade je srpski košarkaš.

- Oba igrača, Jokić i Embid, mislim da imaju podjednake šanse da osvoje MVP titulu. Što se mene tiče, ipak sam malo na strani Jokića, njegova ekipa nema Ol star igrača liše njega, a prvi su na Zapadu. Skuplja tripl-dabl učinke, čini sve igrače da budu uključeni u igru, ima prilično veliki uticaj na sve - kazao je Mekgrejdi.

Mekgrejdi je uporedio Jokića i Embida.

- Jokić nije toliko dobar u defanzivi kao Embid, ali njegov uticaj daje toliko mnogo drugih stvari koje poravnavaju ono što Embid daje svojoj ekipi. Čovek je neverovatan, nerealan. Inicira ofanzivu, dodaje, sve radi - naveo je Mekgrejdi.

Što se tiče trke za novu MVP titulu, nakon najnovijeg preseka, objavljenog na sajtu lige, centar Denvera nalazi se na drugom mestu, odmah iza Džoela Embida.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track