STRAŠAN FUDBAL! SITI RAZBIO LIVERPUL I TO BEZ HALANDA! "Crveni" poveli, a onda - POTOP! Alison samo vadio lopte iz mreže!
Foto: David Blunsden / Actionplus / Profimedia

PREMIJER LIGA

STRAŠAN FUDBAL! SITI RAZBIO LIVERPUL I TO BEZ HALANDA! "Crveni" poveli, a onda - POTOP! Alison samo vadio lopte iz mreže!

Fudbal -

Fudbaleri Mančester sitija odradili su veliki posao u trci za titulu pošto su pobedili Liverpul posle preokreta rezultatom 4:1.

Mohamed Salah je doneo prednost gostima u 17. minutu susreta u okviru 29. kola Premijer lige, međutim, "crveni" nisu puno više od toga učinili protiv velikog rivala.

Već u 27. minutu je Hulijan Alvarez bio strelac izjednačujućeg gola, a poluvreme je završeno rezultatom 1:1.

U prvom minutu nastavka ekipa Pepa Gvardiole je preko Kevina de Brujnea potvrdila preokret, a u 53. minutu je Ilkaj Gundogan povisio na 3:1.

Potpuni potop Liverpula dogodio se u 74. minutu kada je Džek Griliš postigao i četvrti gol "građana" u velikom derbiju.

Siti je tako, bez Erlinga Halanda, uspeo da ostane na pet bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Arsenal. Ta dva tima do kraja sezone će odigrati još 10 utakmica.

Što se Liverpula tiče, mesto broj četiri koje vodi u Ligu šampiona beži u završnici sezone. Ovo je bio drugi uzastopni poraz tima Jirgena Klopa koji je na šestom mestu sa 42 bodova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track