Sukob igrača i navijača u Kragujevcu

Opšta tuča

Sukob igrača i navijača u Kragujevcu

Fudbal -
Policija sprečila teže incidente dvadesetak minuta pre početka meča

KRAGUJEVAC - Derbiju 5. kola Jelen Superlige između Radničkog i Crvene zvezde na stadionu Čika Dača u Kragujevcu prethodili su incidenti navijača dva kluba.

Do prvih sukoba dve navijačke grupe došlo je u ranim popodnevnim satima na ulicama Kragujevca, a preneli su se i na stadion Čika Dača.

Dvadesetak minuta pre početka meča Crveni Đavoli i Delije pokušali su da se obračunaju na zapadnoj tribini, ali je policija uspela u poslednjem trenutku da spreči teže incidente. Do incidenta je došlo kada su gostujući navijači pokušali da probiju kordon policije i sruše ogradu između dve tribine.

Inače, početak meča kasnio je nekoliko minuta, pošto mreža na jednom od golova nije bila dobro uvezana.

I dok je tuča navijača česta pojava na srpskim stadionima, scene viđene na travnatom terenu u finišu prvog poluvremena su prava bruka za naš fudbal. Igrači obe ekipe su započeli opštu tuču, a Nedović je dobio crveni karton zbog udaranja Kasalice. Sudija Dušan Grujić, čija je odluka da dosudi slobodan udarac za Crvenu zvezdu kod vodećeg gola izazvala dosta bure, imao je puno posla da smiri situaciju. Posle svega, žute kartone dobili su golmani obe ekipe Čančarević i Bajković, koji su se u jednom trenutku međusobno dohvatili.

http://www.youtube.com/watch?v=zyFJVNBDyU0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track