"DEKI JE MOJ PRIJATELJ I ON JE NEDODIRLJIV!" Žoze Murinjo pokazao da je LJUDSKA GROMADA: Portugalac održao dirljiv govor o Srbinu!
Foto: Profimedia

ne da na svoje

"DEKI JE MOJ PRIJATELJ I ON JE NEDODIRLJIV!" Žoze Murinjo pokazao da je LJUDSKA GROMADA: Portugalac održao dirljiv govor o Srbinu!

Fudbal -

Proslavljeni portugalski stručnjak Žoze Murinjo stao je u odbranu Dejana Stankovića nakon skandala koji je obeležio susret između Rome i Sampdrije.

Podsetimo, na meču u Rimu viđene su sramne scene. Nakon što je trener Sampdorije protestvovao kod sudija, navijači Rome su ga rasistički vređali, skandirajući: "Ci****".

To je razbesnelo Murinja koji je odmah stao u odbranu svog učenika. Skočio je sa klupe i pokazao im da prestanu, što su oni i učinili.

Srpski trener mu se zahvalio na podršci, a veliki Murinjo je nakon toga napravio još jednom pokazao da je veliki čovek i sjajan prijatelj.

Portugalac biranim rečima govorio o svom bivšem igraču Dejanu Stankoviću.

"Ne moraš da mi se zahvaljuješ, uradio sam to za velikog čoveka i prijatelja. Vređali su me mnogo puta i na razne načine na stadionima širom sveta, napravio sam zid oko sebe da me zaštiti i siguran sam da je Deki uradio isto. On je sjajan čovek, ali ima decu i porodicu i nije dobro da oni slušaju to. Pratio sam svoj instinkt, Deki je moj prijatelj i on je nedodirljiv", rekao je Murinjo nakon meča.

Podsetimo, Roma je na svom terenu savladala Sampdoriju rezultatom 3:0.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track