ĆAVI PRED NOVI EL KLASIKO: Real je povređen, želi OSVETU za tri uzastopna poraza!
Foto: EPA/Alejandro Garcia

kup kralja

ĆAVI PRED NOVI EL KLASIKO: Real je povređen, želi OSVETU za tri uzastopna poraza!

Fudbal -

Fudbaleri Barselone u sredu od 21 čas na "Kamp Nou" dočekujuReal Madrid u revanš utakmici polufinala Kupa Kralja

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandes svestan je da će Real Madrid želeti da se osveti zbog tri uzastopna poraza od najvećeg rivala.

Katalonski klub nikada nije savladao Madriđane u četiri utakmice zaredom u istoj sezoni, a Barselona je četiri trijumfa nad Realom zabeležila u sezoni 1982/83, ali ne u uzastopnim mečevima.

Barselona je izgubila od Madrida sa 3:1 u prvom "klasiku" sezone u španskoj ligi, ali je od tada vezala tri pobede u tri duela od početka 2023. godine. Najpre u Superkupu Španije 3:1, potom u prvom meču polufinala Kupa Kralja u Madridu sa 1:0 i nedavno u prvenstvu rezultatom 2:1

"Mislim da su povređeni i da će želeti da se osvete nakon poraza u poslednje tri utakmice. Real se uvek bori i dobar je rival. Mi moramo da pokažemo da možemo da ih pobedimo", rekao je Ćavi.

Barselona, Real, El klasiko
foto: Printskrin

Pred ovaj susret Real je podigao i onakol veliku tenziju i objavio video sa greškama sudija koje su delegirane za ovaj meč, a sve zbog dešavanja u prvom susretu u kojem su Katalonci slavili minimalnu pobedu u Madridu.

"Mnogo sam pričao o sudijama. Ne bih voleo da pobedim varanjem. Želim da pobedim, ali legalno. O sudijama ne vredi ni govoriti. Ponekad to shvate kako treba, ponekad pogrešno. Ne volim ni kada mi pomažu. Uvek želim da pobedim legalno", poručio je Ćavi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track