BIO JE VELIKA ŽELJA PARTIZANA I GORDANA PETRIĆA LETOS: Sada je otkrio razlog zašto nije obukao CRNO-BELI dres
Foto: Peter De Voecht / Panoramic / Profimedia

poruka iz sarajeva

BIO JE VELIKA ŽELJA PARTIZANA I GORDANA PETRIĆA LETOS: Sada je otkrio razlog zašto nije obukao CRNO-BELI dres

Fudbal -

Partizan je prošlog leta imao velike ambicije. Tadašnji trener Gordan Petrić hteo je da napravi moćan tim, spreman da se sa Crvenom zvezdom bori za titulu.

Gojko Cimirot
foto: Bruno Fahy / Zuma Press / Profimedia

Na listi prioriteta za pojačanja bio je Gojko Cimirot, momak iz Republike Srpske i reprezentativac Bosne i Hercegovine. Iskusni vezni igrač belgijskog Standarda bio je aktuelan sve do kraja prelaznog roka, međutim transfer nije realizovan.

Naljutio se tada Gordan Petrić na Gojka Cimirota i rekao da je rođeni Trebinjac ispao neozbiljan. Vezni fudbaler odlučio je da otkrije svoju stranu priče.

- Da, bili su poslali ponudu, međutim na kraju sam odlučio da ne idem nigde. Ovde sam već pet godina, čekam papire da završim, odnosno da dobijem belgijsko državljanstvo. Iz tog razloga sam odbio ponudu - objasnio je Gojko Cimirot (30) u razgovoru za sarajevski portal Reprezentacija.

Gordan Petrić
foto: www.partizan.rs

Dresu Standarda iz Liježa nosi od 2018. godine, u koji je došao iz grčkog PAOK.

- Poslednjih godina uvek su me povezivali sa nekim klubom, pisalo se o transferu, ali nije se poklopilo. Ili bi klub odbio ponudu, ili meni ne bi odgovaralo. Ne žalim se, lepo mi je, Standard je jedan od najvećih klubova u Belgiji i privilegija je biti tu. I život u Liježu takođe je lep - rekao je Cimirot.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track