MURINJO JE NULA, ON NE ZNA NIŠTA O FUDBALU: Žestok napad legende Rome na trenera "vučice"! Baš ga mrzi!
Foto: EPA Anna Szilagyi, EPA Filippo Venezia

žestoka prozivka

MURINJO JE NULA, ON NE ZNA NIŠTA O FUDBALU: Žestok napad legende Rome na trenera "vučice"! Baš ga mrzi!

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Rome Antonio Kasano konstantno napada trenera "vučice" Žozea Murinja, a čini se da je u poslednjem ataku prešao granicu dobrog ukusa.

Antonio Kasano
foto: Profimedia

Ranije je Antonio Kasano umeo da kritikuje Portugalca, da kaže kako Murinjo "nikada nije bio veliki trener", te da ga taktika koju forsira "tera na povraćanje". Međutim, nekadašnji fudbaler Rome, Reala, Sampdorije, Milana i Intera gostujući u raznim emisijama uvek voli da uputi po koju otrovnu strelicu na ralun Murinja.

Ovaj put Kasano nije komentarisao rezultate Rome u Seriji A, već mogućnost da Žoze Murinjo na leto ponovo postane trener Reala iz Madrida, pošto bi Karlo Ančeloti mogao da postane selektor Brazila.

Žoze Murinjo
foto: Spada/LaPresse via AP

- On je glumac, uopšte mi nije jasno kako dolazi do rezultata. Bio je sjajan trener i govornik, ali sad je na niovu da bi mogao da trenira samo amatere. Njega boli k... za fudbal. Gledaće se istorija, ali nemojmo da se zavaravamo. On ne zna ništa o fudbalu - izjavio je Kasano i dodao:

- Ančeloti može u Brazil, a on može da se vrati u Real, ali samo zbog statusa koji ima. Bio je osvajač, ali sad bi savršen mogao da radi samo sa amaterima. Ako Real traži trenera, onda neće zvati Murinja. To mogu oni koji žele samo rekreativno da se bave fudbalom.

I nije se tu zaustavio Antonio Kasano:

- Poredite Mauricija Sarija i Murinja. Jedan voli fudbal i rad, drugog je baš briga za istim tim fudbalom. Sari se prilagođava, pobeđuje, pametan je i ekipa mu igra lep fudbal. Murinjo je nula!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track