ZVEZDA ODBILA MILIONE ZA MLADOG FUDBALERA: Švajcarci se javili na Marakanu, a onda dobili brutalan odgovor od TERZIĆA
Foto: www.crvenazvezdafk.com

na ceni

ZVEZDA ODBILA MILIONE ZA MLADOG FUDBALERA: Švajcarci se javili na Marakanu, a onda dobili brutalan odgovor od TERZIĆA

Fudbal -

Crvena zvezda ove sezone sigurno korača prema šestoj uzastopnoj titulu, kroz koju afirmiše mnoštvo mladih fudbalera.

Jegor Prucev
foto: www.crvenazvezdafk.com

Poslednji u nizu onih koji su uspeli da se izbore za status prvotimca jeste Jegor Prucev (20), mladi Rus koji je prošle sezone nekako tiho stigao na Marakanu. Pored njega, crveno-beli su od klinaca promovisali u prvi tim Stefana Lekovića, Jovana Mijatovića i Nikolu Mituljikića, dok je Strahinja Eraković već reprezentativac Srbije. O Jegoru Prucevu posle zimskih priprema u Turskoj lepo je pričao trener Miloš Milojević.

Pre nekoliko dana u Ljutice Bogdana 1A stigla je preko posrednika nezvanična ponuda od švajcarskog Bazela za Jegora Pruceva. Švajcarci su tokom sezone dobro skautirali mladog Rusa, uvideli njegovu brzinu, driblinge i lucidne poteze. Prema saznanjima Kurira spremni su da izdvoje 2.000.000 evra za Jegora Pruceva. Ali...

Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

U izjavi za ruski portal Sport 24, koji je jedan od onih koji su plasirali vest o interesovanju Bazela za Jegora Pruceva, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je više nego jasan:

- Ne mogu da komentarišem konkretne predloge, ali imamo veliko interesovanje klubova iz Zapadne Evrope za Pruceva. Voleli bismo da ga zadržimo za Ligu šampiona.

Jegor Prucev
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je prošlog leta angažovala Jegora Pruceva i za njega platila obeštećenje od 900.000 evra. Mladi Rus u profesionalnoj karijeri igrao je za Soči, Tekstičik i Neftehimik. Potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima, do juna 2026. godine. Igra na obe krilne pozicije, po levoj i desnoj strani, a može da se snađe i na mestu centralnog veznog igrača.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track