SRBIN PLATIO KARTU 10.500 DINARA, PA OSTAO U ŠOKU KAD JE DOŠAO DO SVOG MESTA: Težak maler! Nije mogao da veruje šta vidi (VIDEO)
Foto: Printscreen

BAŠ NIJE IMAO SREĆE

SRBIN PLATIO KARTU 10.500 DINARA, PA OSTAO U ŠOKU KAD JE DOŠAO DO SVOG MESTA: Težak maler! Nije mogao da veruje šta vidi (VIDEO)

Fudbal -

Dva srpska reprezentativca u timu, ali nijedan na terenu. To nije sprečilo jednog srpskog navijača da dođe na utakmicu Fulama protiv Vest Hema.

Aleksandar Mitrović je suspendovan zbog sukoba sa sudijom, a Saša Lukić je meč presedeo na klupi za rezervne igrače. Fulam je kao domaćin izgubio od "čekićara" rezultatom 1:0, a iako nije video svoje zemljake na delu, jedan Srbin je bio na tribinama "Krejven Kotidža" gde je navijao za domaći tim.

David Vujanić je popularna internet ličnost u Engleskoj. Rođen je u Kninu, gradu koji je napustio tokom "Oluje", sa porodicom je došao u Beograd, a živi u Londonu od 1998. godine.

Redovan je na utakmicama širom Londona, a takođe ne propušta priliku da bodri Novaka Đokovića na Vimbldonu.

Ovaj put je na redu bio odlazak na Fulamov meč, ali i neprijatno iznenađenje za Davida.

- Evo me na utakmici Fulama, znate, karte od 78 funti, a pogledajte moj pogled, pogledajte moj pogled... Napred Fulam! Napred Fulam! Da, sjajno je, sjajno je... da, sjajno je... Da, sjajan pogled - govorio je Vujanić u neverici.

Trebalo mu je malo vremena da se pomiri sa činjenicom da je od oko 25.000 mesta morao da sedi baš iza stuba.

Utehu nije mogao da pronađe dešavanjima na terenu i to ne zbog činjenice da dobar deo utakmice nije video.

Fulam je odigrao loš meč i zabeležio je četvrti poraz u nizu, a jedini pogodak na meču bio je autogol Rida u 23. minutu.

David Vujanić
foto: Twitter/DavidVujanic

Što se tiče Davida, kako kaže, uspeo je da "sklopi novo prijateljstvo".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track