KO IMA BOLJI STAJLING - Ronaldova Georgina ili Mesijeva Antonela? Saudijci BRUTALNO obrusili jednoj supruzi slavnog fudbalera
Foto: Saudi Tourism Authority via Grosby Group / Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

polemika

KO IMA BOLJI STAJLING - Ronaldova Georgina ili Mesijeva Antonela? Saudijci BRUTALNO obrusili jednoj supruzi slavnog fudbalera

Fudbal -

Boravak Lionela Mesija sa porodicom u Saudijskoj Arabiji podiglo je dosta prašine u javnosti.

Njegov klub Pari Sen Žermen ga je kaznio, a odmah se povela priča i o tome da će Argentinac ovog leta potpisati za Al Halil za rekordnu sumu.

Deo pažnje javnosti u Saudijskoj Arabiji prigrabila je i Lionelova supruga Antonela.

Kako su Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodrigez već nekoliko meseci u ovoj zemlji, odmah su svi počeli da upoređuju stajling Antonele i Georgine.

Poznato je da su u toj zemlji na snazi pravila koja se tiču načina oblačenja žena koje ne smeju da ističu svoju figuru i atribute koji moraju biti pokriveni kada su u javnosti.

Antonela je u ovom "odmeravanju snaga" odnela pobedu nad Georginom, pošto su domaćini bili oduševljeni jer je pokazala poštovanje prema Saudijskoj Arabiji. Antonela se nijednom nije pojavljivala u golišavim izdanjima tokom njihovog boravka tamo, za razliku od Georgine koja se već nekoliko puta našla na udaru tamošnje javnosti zbog načina na koji se oblači i pojavljuje u javnosti.

Mediji u Saudijskoj Arabiji poručili su da je Antonela očitala Georgini lekciju kako treba da se poštuju zakoni i pravila u zemlji u kojoj ste gost i da se ona treba ugledati na nju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track