LEGENDA BARSE POTVRDILA DA ODLAZI IZ KLUBA: Stvarnost je prevazišla sve moje snove... (VIDEO)
Foto: EPA/ANDREU DALMAU

ODLAZAK

LEGENDA BARSE POTVRDILA DA ODLAZI IZ KLUBA: Stvarnost je prevazišla sve moje snove... (VIDEO)

Fudbal -

Kapiten fudbalskog kluba Barselona Serhio Buskets saopštio je da će napustiti katalonski tim na kraju sezone, sa 34 godine, nakon što je u toj ekipi proveo celu dosadašnju karijeru.

"Došlo je vreme da objavim da mi je ova sezona poslednja sa Barselonom", rekao je trostruki osvajač Lige šampiona u video snimku na svom Instagram nalogu.

Buskets je tokom 15 sezona u Barseloni osvojio 31 trofej. Pored Lige šampiona 2009, 2011. i 2015. godine, osvojio je osam titula prvaka Španije, sedam titulu u Kupu kralja i tri klupska svetska prvenstva.

Barselona pet utakmica pre kraja ima 13 bodova više od drugoplasiranog Atletiko Madrida, pa je pitanje trenutka kada će Buskets doći do 32 trofeja u katalonskom timu.

"Oduvek sam sanjao da mogu da igram u ovom dresu i na ovom stadionu (Kamp Nou), ali stvarnost je prevazišla sve moje snove", rekao je odbrambeni igrač.

Buskets je sa selekcijom Španije bio svetski prvak 2010. godine u Južnoj Africi, a dve godine kasnije i prvak Evrope na takmičenju u Poljskoj i Ukrajini.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track