NOVAK ĐOKOVIĆ NA SAN SIRU, ITALIJANI NAJAVILI SPEKTAKL: Nole će gledati duel Milana i Intera u Ligi šampiona
Foto: Norbert Scanella / imago sportfotodienst / Profimedia

drag gost

NOVAK ĐOKOVIĆ NA SAN SIRU, ITALIJANI NAJAVILI SPEKTAKL: Nole će gledati duel Milana i Intera u Ligi šampiona

Tenis -

Novak Đoković stigao je pre nekoliko dana u Italiju, a kad je tako, sve oči sportske javnosti te zemlje uprte su u njega.

Novak Đoković
foto: Zorana Jevtić

TV kamere i novinari prate ga u stopu iščekujući njegov meč na mastersu u Rimu, koji je Nole osvajao šest puta. Poznato je da je Novak Đoković veliki fan fudbala, ali i navijač Milana.

Shodno tome, novinari lista "Korijere delo sport" najavljuju da će Novak Đoković večeras iz svečane lođe na stadionu "San Siro" gledati utakmicu Milana i Intera, u polufinalu Lige šampiona.

Italijani pišu da će pored Novaka Đokovića u loži kultnog stadiona u Italiji biti rezervisana mesta za italijanskog tenisera Matea Beretinija i njegovu devojku Melisu Satu, kao i asova Formule 1 Francuza Pjera Gaslija i Italijana Antonija Đovinacija.

Pored ljudi iz sveta sporta u svečanoj loži naći će se i italijanske muzičke zvezde kao što su Eletra Lamborđini, Il Volo, Alesandro Katelan, Laca, Irama, Rkomi, Sanđovani i Đanmarija.

Novak Đoković
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Za utakmicu Milana i Intera vlada ogromno interesovanje, tako da je za ulaznice koje vrede kao suvo zlato, bilo čak 2.000.000 zahteva. Navodno, Milan će samo od prodaje karata zaraditi 10.000.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track