KURIR NA NOVOM STADIONU U LOZNICI: Reflektori osvetlili lagatorsku lepoticu (FOTO)
Foto: T.Ilić

SJAJNO

KURIR NA NOVOM STADIONU U LOZNICI: Reflektori osvetlili lagatorsku lepoticu (FOTO)

Fudbal -

Kako će izgledati loznički hram fudbala pod svetlima reflektora je zabeležila ekipa Kurira.

Stadion na kome je od nedavno hibridni ‘’zeleni tepih’’, kombinovana prava i veštačka trava, nalazi se u samoj završnici radova, ostalo je uglavnom ‘’šminkanje’’, ali je i sada jasno da će to biti bela lepotica na kojoj će uživati svi pravi ljubitelji fudbala.

Stadion urađen po UEFA 4 standardima, jedini od novih koji ima tribine u dva nivoa što mu daje posebnu draž, biće odlična pozornica za noćna nadmetanja.

Iako nisu bili upaljeni svi reflektori videlo se da će ovde pod njihovim sjajem biti kao u sred dana pa će Lozničani ubuduće imati, prvi put, priliku da i u večernjim satima uživaju u ‘’loptanju’’.

1 / 6 Foto: T.Ilić

Stadion kada su uključeni reflektori izgleda impresivno i sa strane, kao da se bela ogromna letelica spustila na Lagator.

Podsetimo na stadionu čiji je kapacitet 8.067 mesta, teren ima grejanje, postavljene su stolice, montirani semafori iznad istočne i južne tribine, duž kompletnog krova namešteni su najsavremeniji reflektori, na zapadnoj strani stadiona su uređeni glavni sadržaji, pored ostalih, prostorije sa konferencijskim i medijskim salama i televizijski studio, a sa sve četiri strane postvaljeni su brisoleji (spoljašnja zaštita).

Ukupna bruto izgrađena površina ovog objekta, započetog pre nešto više od godinu i po dana i trenutno najvećeg gradilišta u Loznici, biće oko 27.000 metara kvadratnih.

Započeto je i postavljanje ulaznih kapija i ograde i očekuje se da od 26. maja više ne bude majstora na stadionu spremnom za međunarodone utakmice, najvećem sportskom objektu u Loznici i jednom od najmodernijih u Srbiji.

(T.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track