KLAJVERTU RAZBOJNICI PRETUKLI ŽENU: Lopovi fudbaleru upali u kuću i odneli 200.000 evra! Devojka završila u bolnici!
Foto: Printskrin/Instagram

užas

KLAJVERTU RAZBOJNICI PRETUKLI ŽENU: Lopovi fudbaleru upali u kuću i odneli 200.000 evra! Devojka završila u bolnici!

Fudbal -

Razbojnici sa kapuljačama upali su u kuću Džastina Klajverta u Valensiji, gde su pretukli njegovu devojku.

Džastin Klajvert
foto: Jose Miguel Fernandez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Incident se desio dok je fudbaler bio na utakmici, tačnije prilikom gostovanju Valensije Majorki, 24. maja, u sredu uveče. Lopovi su tipovali vilu misleći da tamo nema nikoga.

Klajvertova devojka vraćala se iz šetnje sa psom, kada je u kući zatekla grupu razbojnika koji su je odmah zaskočili i napali. Pretukli su je i nastavili pljačku.

Džastin Klajvert
foto: Printskrin/Instagram

Prema pisanju španskih medija, alarm u kući nije bio uključen, zbog čega devojka nije mogla da zna za provalu. Pretpostavlja se da su trojica lopova u kuću ušli kroz baštu.

Klajvertova devojka dala je izjavu policiji, rekavši da su razbojnici imali kapuljače, a da je jedan od njih govorio sa izraženim engleskim akcentom. Prema izveštaju policije, iz Klajvertove kuće odneti su vredni satovi, nakit i odeća. Prema prvoj proceni u vrednosti od 200.000 evra.

Devojka Džastina Klajverta odvezena je u bolnicu na pregled, tamo je hospitalizovana i konstatovane su joj lakše povrede. Policija traga za pljačkašima.

Džastin Din Klajvert (24) holandski je fudbaler i sin čuvenog Patrika Klajverta. Karijeru je počeo u Ajaksu, a pod ugovorom je sa Romom, odakle je prošle sezone stigao na pozajmicu u Valensiju.

Pljačke kuća poznatih fudbalera postale su zabrinjavajući trend u Evropi. Setimo se samo, na meti razbojnika bila su i trojica srpskih fudbalera, Dušan Vlahović u Italiji, Dušan Tadić u Holandiji i Predrag Rajković dok je igrao u Francuskoj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track