BRUKA I SRAMOTA ŠTA ČOVEK SEBI DOZVOLI! Haos u srpskom fudbalu, Milovanović udario na Kosanovića: NIJE IMAO NI PATIKE kad je došao
Foto: FSS

KAKVE REČI NEŠKA

BRUKA I SRAMOTA ŠTA ČOVEK SEBI DOZVOLI! Haos u srpskom fudbalu, Milovanović udario na Kosanovića: NIJE IMAO NI PATIKE kad je došao

Fudbal -

Nenad Neško Milovanović, direktor Mladosti iz Lučana burno je odgovorio Miloradu Kosanoviću zbog nedavnih prozivki od strane iskusnog trenera.

Podsetimo, Kosanović je u završnici sezone preuzeo Mladost, ali se na klupi tog tima zadržao smao tri utakmice.

Nakon što je Mladost izborila opstanak u Super ligi Srbije, Kosanović je poručio da se to ne bi dogodilo da Kolubara nije kažnjena oduzimanjem bodova.

Evo kako je reagovao Milovanović.

- Kakva Kolubara, šta priča taj čovek!? Uopšte se ne osećam prozvanim jer ne vidim ni sebe, ni našeg trenera Sivića, ni Mladost u bilo kakvoj priči! Mladost je sve utakmice u sezoni igrala čisto, da čistije ne može da bude... - rekao je on za "Žurnal" i dodao.

- Cenio sam tog čoveka, ali, da ga nismo smenili, Mladost bi direktno ispala iz lige, ne bi ni baraž igrala. Veći nerad nisam sreo u životu! Možda on više zna fudbal od Nenada Milovanovića, ali, njega je vreme pregazilo... Zadnji bod je uzeo krajem prošlog veka iz vremena Pantelije.

Neško Milovanović
foto: FSS

"Žurnal" navodi da nije bilo potrebno postavljati pitanja Milovanoviću.

- Bruka i sramota šta čovek sebi može da dozvoli i na šta da padne. Došao je u Lučane, nije imao ni patike... Dvoje smo mu kupili! Sramota je da ni licencu nije obnovio! Nijedan klub nije dužan da treneru plaća licencu, valjda se svaki stručnjak edukuje za sebe?! Da li treba još da pričam? Vodio je sastanke i uoči utakmice obraćao se igračima koje nije stavio u tim! `Ej, sastaviš tim i umesto starterima, obraćaš se 14. igraču! O čemu se radi tu!? Crtao je po tabli kao Pikaso, pita me igrač: „razumete li vi ovaj crtež“?! Šta da mu odgovorim? - zapitao se Neško.

- Pozdravili smo se kao što je i red kad je odlazio, a sutradan – pola strane, drvlje i kamenje po nama... Nisam hteo da odgovaram Kosanoviću tada iz poštovanja prema njegovim godinama i zbog mira koji nam je bio neophodan u borbi za opstanak. Međutim, sad je dara prevršila meru. Šta je on – dežurni kritičar koji se javlja da deli lekcije uvek kad izgubi reprezentacija, Zvezda, Partizan ili neki treći klub... Šta je Kosanović kao stručnjak napravio u životu da bi svima „solio pamet“?

Milorad Kosanović
foto: Starsport

Klub iz Lučana finansijski je ispoštovao trenera iako ga je smenio posle tri utakmice.

- On je od Mladosti imao velike koristi, mi od njega – ništa. Pusti nas čoveče, troši novac koji si ni za šta dobio od Mladosti... Nije mi jasno kako takva trenerska veličina ne dobi posao u svojoj sredini? Kako u Novom Sadu takvog radnika i stručnjaka niko da se seti? I kako takvoj fudbalskoj veličini račun da bude u blokadi da ga i izvršitelji jure.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track