PRITISAK! JOKIĆ JE ODLIČAN, ALI ODRADILI SMO DOBAR POSAO! Prva zvezda Majamija otkrila kako je njegov tim napravio brejk
Foto: EPA/BOB PEARSON

NBA FINALE

PRITISAK! JOKIĆ JE ODLIČAN, ALI ODRADILI SMO DOBAR POSAO! Prva zvezda Majamija otkrila kako je njegov tim napravio brejk

Košarka -

Košarkaš Majamija, Džimi Batler, rekao je posle pobede nad Denverom da je njegov tim vršio pritisak nad Nikolom Jokićem.

Ekipa sa Floride došla je do prednosti u finalnoj seriji trijumfom na gostujućem terenu, a šut za produžetak promašio je Džamal Marej.

- Mislim da je imao dobar pogled ka košu, bio je visoki pik en rol i izolacija, drago mi je da je promašio, što nam je donelo izjednačenje i što sa tim rezultatom idemo u Majami - rekao je Batler koji je u drugoj utakmici postigao 21 poen uz devet asistencija.

Srpski košarkaš, Nikola Jokić, postigao je 41 poen, ali je upisao samo četiri asistencije, što je skroman učinak za njegove standarde.

- Pritisak na lopti, dosta smo ničijih lopti pokupili. Nikola je dobar igrač, on sjajno čuva loptu, ali mislim da uvek kada imamo priliku da ukrademo posed mi to treba da iskoristimo i mislim da smo večeras odradili dobar posao - rekao je najbolji igrač Majamija.

Naredna utakmica finala igraće se u noći između srede i četvrtka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track