ODLAZAK KAPITENA IZ ZVEZDE! MILAN BORJAN IDE SA MARAKANE: Crveno-beli ekspresno reagovali i pronašali zamenu za Ligu šampiona!
Foto: Starsport©

transfer

ODLAZAK KAPITENA IZ ZVEZDE! MILAN BORJAN IDE SA MARAKANE: Crveno-beli ekspresno reagovali i pronašali zamenu za Ligu šampiona!

Fudbal -

Transfer koji niko nije očekivao! Kako Kurir saznaje, Milan Borjan odlazi iz Crvene zvezde u redove Slovana iz Bratislave za koji će igrati kao pozajmljen igrač.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Razlog je odluka Baraka Bahara da ga skloni sa mesta prvog golmana. Izraelski stručnjak uveliko je krenuo u potragu za novim golmanom.

Kako saznajemo, to će da bude Omri Glazer, koji dolazi iz Hapoel Ber Ševe. On će imati godišnja primanja u Crvenoj zvezdi od 400.000 evra, što je upola manja plata koju ima Milan Borjan.

Crvena zvezda je brzo reagovala kada je u pitanju Omri Glazer (27), jer je izraelski golman imao i neke druge ponude. Na Marakani su zadovoljni jer su pronašli zamenu kapitenu u osam godina mlađem golmanu za relativno povoljniji ugovor. Glazer će sa Crvenom zvezdom potpisati trogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka na još jednu sezonu.

Milan Borjan (35) odlazi u Slovan na jednogodišnju pozajmicu, a klub iz Bratislave plaćaće 50 odsto od plate koju je reprezentativac Kanade imao u Crvenoj zvezdi, a koja je iznosila 800.000 evra po sezoni.

Plata Milana Borjana je najveća plata u klubu, jer svi ostali najbolje plaćeni igrači imaju primanaj od 600.000 evra. Crvena zvezda želi da ispoštuje Borjana maksimalno da mu se ne menjaju primanja, a Slovaci su pristali na zahtev prvaka Srbije.

Milan Borjan proveo je šest sezona u Crvenoj zvezdi, osvojio isto toliko titula i tri duple krune.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track