BLAM VEKA! DA LI JE MOGUĆE DA JE ČOVEK OVO IZJAVIO? Amerikanac šokantnim komentarom pokušao da OMALOVAŽI Jokića, pa izazvao GNEV
Foto: JAVIER ROJAS / Zuma Press / Profimedia

JADNO I BEDNO

BLAM VEKA! DA LI JE MOGUĆE DA JE ČOVEK OVO IZJAVIO? Amerikanac šokantnim komentarom pokušao da OMALOVAŽI Jokića, pa izazvao GNEV

Košarka -

Radio voditelj iz Filadelfije, Eliot Šor-Parks šokantnim izjavama o Denveru i Nikoli Jokiću izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

Ovom čoveku je očito teško palo što je srpski as potpuno zasenio "negovog" MVP Džoela Embida, pa je sramnim opaskama pokušao da omalovaži veličanstven podvig Nagetsa i Nikole Jokića.

"Jokić je imao najlakši put do title koji smo ikad videli u NBA. Mislim da ovo ne znači da su Nagetsi bolji, da su pobednici, a Siksersi gubitnici i da je Jokić bolji od Embida. Mislim da je to preterana reakcija", lupio je u programu Perks i "ostao živ".

Nije se tu zaustavio, nastavio je na Tviteru da nipodaštava istorijski uspeh tima iz Kolorada.

"Srećan sam što je serija gotova. Prsten Nagetsa je najgori u poslednje vreme. Čak je i onaj Lejkersa iz "balona" bolji. Nadam se da ćemo sutra dobiti sve zanimljive glasine i da ćemo ponovo moći da uživamo u NBA", napisao je Parks na Tviteru.

Očekivano, njegove reči izazvale su pravu lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama. Ljubitelji košarke prosto ne mogu da veruju šta je čovek izjavio.

Podsetimo, Filadelfija je eliminisana već u polufinalu Istočne konferencije NBA lige, a aktuelni MVP regularnog dela sezone Džoel Embid nakon neuspeha svog tima bio je na udaru javnosti zbog očajnih partija u ključnim mečevima plej-of serije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track