ZAPUŠIO USTA "GOSPODI" IZ BEKSTEJDŽA: Krstajić NE ŽELI više da ćuti, pa ŽESTOKO opleo: Veći sam ja Bugarin od Bugara!
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

žestoko

ZAPUŠIO USTA "GOSPODI" IZ BEKSTEJDŽA: Krstajić NE ŽELI više da ćuti, pa ŽESTOKO opleo: Veći sam ja Bugarin od Bugara!

Fudbal -

U trećoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je u Razgradu protiv Bugarske - 1:1.

Imala je selekcija Bugarske pobedu "u džepu", ali je Darko Lazović u poslednjim sekundama meča zatresao mrežu domaće ekipe i doneo bod Orlovima.

Nakon meča, utiske je sumirao selektor Bugarske Mladen Krstajić.

- Malo ko od vas je očekivao da će momci taktički zrelo da odigraju protiv tima kakav je Srbija, pojedinačnog moćnog. Nemam reči hvale za moje momke, pokazali su da imaju budućnost. Žao nam je što nismo dobili, ali igrom sam zadovoljan. Neke stvari, ipak, ne mogu preko noći da se urade. Moramo da budemo realni - rekao je Mladen Krstajić nakon meča i potom dodao:

- Ponosan sam na ove igrače, selekcija ima budućnost. Četiri utakmice smo igrali, a jedino nisam zadovoljan prvim poluvremenom protiv Mađarske, kad smo se pogubili. Protiv Crne Gore smo zaslužili minimum bod, protiv Litvanije smo dominirali, a bilo je samo nerešeno. Znam koliko ljudi ni u Srbiji, a ni u Bugarskoj, nije verovalo ni u mene, ni u momke. Na mene mogu da prave pritisak koliko god hoće, mogu sve da izdržim, ali sam uradio nešto za šta niko nikad nije imao petlju, ni snagu. Napravio sam rez, takav da će ova ekipa, koju sad čine mladi igrači, igrati deset godina zajedno.

Imao je Krstajić žestoku poruku za "gospodu" koja se krije u bekstejdžu, kako on kaže.

"Zato što sam najjača karika. Napravio sam rez i zato preko mene napadaju Savez. Čista mi je savest, izlazim pred navijače čistog obraza svaki put, a oni koji se kriju u bekstejdžu tamo će i ostati. Energija koju dajem sa saradnicima je takva da... Veći sam ja Bugarin nego to što su pojedinci ovde“, zaključio je Krstajić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track