BRAVO, DOBRIĆU! LEPŠA STRANA MRAČNOG DERBIJA! Košarkaš Zvezde zaštitio igrače Partizana - pogledajte gest vredan svakog poštovanja
Foto: Prinstscreen/ Instagram

lep gest

BRAVO, DOBRIĆU! LEPŠA STRANA MRAČNOG DERBIJA! Košarkaš Zvezde zaštitio igrače Partizana - pogledajte gest vredan svakog poštovanja

Košarka -

Turbulentna serija između Crvene zvezde i Partizana se polako privodi kraju, a ko je novi šampion ABA lige saznaćemo sutra posle 22 sata!

Tokom ove finalne serije bilo je svega i svačega, lepi potezi koji krase jedan košarkaški spektakl upali su u senku onih ružnih stvari, pa je u prvi plan iskakalo bacanje predmeta u teren, ružno skandiranje i gnusno vređanje protivničkih igrača.

I na jednoj i na drugoj strani.

Ipak, na kraju sinoćnjeg meča igrači Crvene zvezde režirali su jedan lep gest kada su stali u zaštitilu kolega iz Partizana, a prednjačio je Ognjen Dobrić koji je stao ispred navijača i zamolio ih da ne bacaju tvrde predmete na teren.

Posle utiske, o tome je govorio i sam košarkaš, koji je istakao da takve stvari ne treba da se rade.

– Najmanje što želimo su incidenti i sa naše i sa njihove strane. Apelujemo, navijajte, skačite, pevajte, bodrite naš tim, nikome ne ide da se ubacuje na teren išta, samo će se izbaciti navijači napolje - rekao je Dobrić nakon meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track