"AKO ZVEZDA BUDE VODILA, BIĆE SVAŠTA" Čuveni trener STREPI pred sutrašnju majstoricu - plaši se HAOSA, evo šta može da se desi!
Foto: Starsport©

HAOS U NAJAVI?

"AKO ZVEZDA BUDE VODILA, BIĆE SVAŠTA" Čuveni trener STREPI pred sutrašnju majstoricu - plaši se HAOSA, evo šta može da se desi!

Košarka -

Čuveni srpski stručnja Vlade Đurović izneo je zanimljive utiske nakon sinoćnjeg meča Crvene zvezde i Partizana.

Podsetimo, finalna serija ABA lige između večitih rivala seli se u beogradsku "Štark arenu", gde će sutra od 20 sati, košarkaši Partizana ugostiti crveno-bele u petoj utakmici.

Otkrio je Đurović šta očekuje od majstorice ove veoma turbulentne serije:

"Biće žestoko, plašim se kako će se sve završiti. Ako Partizan bude vodio sve vreme i dobio, nema problema. A ako ne bude vodio, a Zvezda bude vodila, biće svašta. I Zvezda je večeras vodila, 30 sekundi do kraja, na 11 razlike za Zvezdu, onda se tu nađe neko 'pametan'... I sudije, daj uruči loptu da se završi više. Oni su te 32 sekunde čekale pet minuta i zadržale sve nas, samo čekale da se još nešto desi. Naelektrisano je, ne može da bude mirno kad igraju Partizan i Zvezda, nema tu nikakvih šansi. Moraju da budu najbolje sudije, da bude najbolje obezbeđenje, daj Bože da sve bude bolje. Peta utakmica, za prvaka, mi nemamo većeg prvaka od ABA lige. Dva vrhunska tima, mislim da će to gledati cela Evropa, sem Španije, Italije i nas svi su završili", rekao je Đurović za "TV Arena sport".

Ispovest, Vlade Đurović, Košarka, Košarkaški Trener
foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

Grčki as Janis Papapetru zbog povrede ramena nije mogao sinoć da pomogne svojim saigračima.

"Ne znam šta je sa Papapetruom, pretpostavljam da će igrati. Obradović je video da teško može da dobije utakmicu kako mu je bila raspoložena ekipa. Dugo je držao Pantera na klupi, odmarao ga, Egzum, Madar bili su na klupi, Koprivica igrao posle dugo vremena, Trifunović malo ušao, Anđušić je bio tu, a najviše Avramović. Time je poštedeo igrače za petu utakmicu, niko se nije pretrgao od napora, međutim za dva dana je utakmica. Mnogo se više fizički i emotivno istrošio Kampaco nego Egzum. Ako Nedović ne bude igrao neuporedivo bolje, a mora da igra, teško se piše Zvezdi i teško je skupiti poene koji će biti potrebni bez njegovih poena. Jedva čekam tu utakmicu, da bih kao košarkaški čovek uživao, a sa druge strane - strepim od toga šta će se dešavati", rekao je Đurović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track