PARNI VALJAK SE JUTROS "UPALIO"! Crno-beli počeli pripreme, Pantić na prozivci izgovorio MOĆNE reči: Novi izazovi, novi ciljevi...
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

pripreme

PARNI VALJAK SE JUTROS "UPALIO"! Crno-beli počeli pripreme, Pantić na prozivci izgovorio MOĆNE reči: Novi izazovi, novi ciljevi...

Fudbal -

Zvaničnom prozivkom u Sportskom centru Teleoptik, fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu, u kojoj ih pored utakmica u domaćim takmičenjima očekuju i nastupi u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Izabranici Igora Duljaja su sezonu završili na četvrtom mestu Superlige Srbije, pa će u novoj sezoni takmičenje u Evropi početi od trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija (10. i 17. avgust).

Vezni fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je da pauza nije bila predugačka, kao što je bio slučaj prošle zime.

"Ovog puta je to izgledalo malo kraće, ali smo se potrudili da iskoristimo maksimalno i da se odmorimo koliko je to bilo moguće. Počeli smo sve iz početka, nova sezona, novi izazovi, novi ciljevi, nadamo se ove godine uspešnije", rekao je Pantić, preneo je klub.

Pantić je istakao da je najvažnije plasirati se u Ligu konferencija.

"Ovaj prvi period kvalifikacija je nama najbitniji deo sezone. Jednostavno je tako, klub živi od toga i mnogo toga se očekuje od nas. Sve osim plasiranja u grupnu fazu je neuspeh", ocenio je 26-godišnji fudbaler.

Odbrambeni igrač crno-belih Svetozar Marković rekao je da su u Partizanu "ambicije i ciljevi" uvek na najvećem nivou.

"Imamo mesec dana da se pripremimo, i nadam se da ćemo dobro početi novu sezonu", dodao je Marković.

Fudbaleri Partizana će narednih desetak dana raditi u Beogradu, a zatim slede pripreme u Sloveniji.

Crno-bele je u letnjem prelaznom roku između ostalog napustio kapiten Slobodan Urošević, a u klub je kao prvo pojačanje došao Nikola Antić, koji igra na poziciji levog beka.

Sezona u Superligi Srbije počinje 22. jula.

1 / 8 Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track