ODLAZAK "PREKO" ILI OSTANAK U SUPERLIGI? Kreće "lov" na Srbina koji je igrao sa Bentnerom u tandemu - koja je sledeća stanica?!
Foto: Starsport

dilema

ODLAZAK "PREKO" ILI OSTANAK U SUPERLIGI? Kreće "lov" na Srbina koji je igrao sa Bentnerom u tandemu - koja je sledeća stanica?!

Fudbal -

Srpski fudbaler Đorđe Denić završio je epizodu u Novom Sadu, više nije član FK Mladost GAT te je sada slobodan u izboru nove sredine, a zainteresovanih klubova i te kako ima.

Minule sezone, Denić je u dresu GAT-a upisao 25 nastupa u elitnom rangu takmičenja u Srbiji, odigrao je jedan meč i u Kupu, a u strelce se upisao na utakmici protiv TSC-a.

S obzirom da Mladost naredne sezone neće igrati u Superligi Srbije, potpuno je očekivano bilo da fudbaler tog kalibra promeni sredinu. Bivši kapiten Rada je slobodan igrač i nakon jednogodišnjeg povratka u domovini ponovo je na raskrsnici između novog pokušaja u inostranstvu i ostanka u Superligi.

Đorđe Denić
foto: Starsport

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije privukao je pažnju evropske javnosti na sebe 2018. godine kada pojačao Rozenborg gde je pružao fenomenalne partije u osvajanju titule i kupa, kao i u Ligi Evrope, ali Đorđe Denić uz saigrače ipak nije uspeo da sačuva Mladost u eliti.

Denić je nastupao za mlađe kategorije Partizana i Rada, na Banjici je debitovao kao senior 2013. i tu se zadržao pet sezona, a bio je i na kratkoj pozajmici u Žarkovu. U Radu je nosio i kapitensku traku, a 2018. potpisao za Rozenborg gde je uz Niklasa Bentnera, Mikea Jensena, Aleksandra Sederlunda i druga uspeo da osvoji duplu krunu, igrao šest mečeva u grupnoj fazi Lige Evrope...

Đorđe Denić
foto: Starsport

Nakon Norveške je srpski vezista igrao na Kipru i u Grčkoj, za Apolon i Atromitos, a onda se početkom prošle sezone vratio u Srbiju gde je zaigrao za Mladost GAT i u dresu tog kluba odigrao 100. meč u Superligi. Denić je igrao i za sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track