"VEĆ SU PREDUZETI ODREĐENI KORACI" Svi su čekali Ostoju da se oglasi - Partizan neće igrati KLS, a evo šta kaže predsednik kluba!
Foto: @starsport

i on se oglasio

"VEĆ SU PREDUZETI ODREĐENI KORACI" Svi su čekali Ostoju da se oglasi - Partizan neće igrati KLS, a evo šta kaže predsednik kluba!

Košarka -

Danas je kao bomba odjeknula vest da naredne sezone u Košarkaškoj ligi Srbije nećemo gledati KK Partizan.

Naime, komisija za izdavanje dozvola KLS za sezonu 2023/24 odbila je zahteve Partizana, užičke Slobode iz Užica, Sloge iz Kraljeva, Novog Pazara i Radničkog iz Kragujevca.

Parni valjak nije dobio dozvolu, jer prošle sezone nije učestvovao u KLS, a čelnici kluba nisu dostavili ni dokaze da su izmirili dugovanja prema KSS i RKS.

Povodom toga, oglasio se i prvi čovek crno-belih, Ostoja Mijailović.

- Rok za izmirivanje obaveza KK Partizan prema KLS je prema dokumentu koji su nam poslali bio 11.07. i mi smo taj dug blagovremeno izmirili. Odakle ova odluka sada u javnosti, ne bih da nagađam, kao što ne bih da licitiram da li neko ima lošu nameru prema Partizanu. Mi smo i prošle sezone hteli da igramo KLS, ali je ona odbila da nam da dodatni rok za registraciju u trenutku dok smo bili na putu i igrali četvrtfinale Evrolige, gde smo predstavljali našu zemlju u najlepšem svetlu. Svakako, već su preduzeti koraci i žalba će biti upućena nadležnoj komisiji - rekao je za Mijailović u razgovoru za Sportal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track