SPEKTAKL! ITALIJANSKI GIGANT DOLAZI NA MARAKANU: Crvena zvezda u premijeri za Ligu šampiona čeka čuveni klub iz Serije A
Foto: www.crvenazvezdafk.com

svi na stadion

SPEKTAKL! ITALIJANSKI GIGANT DOLAZI NA MARAKANU: Crvena zvezda u premijeri za Ligu šampiona čeka čuveni klub iz Serije A

Fudbal -

FK Crvena zvezda sprema pravi spektakl za svoje navijače pred početak nove sezone, saznaje Kurir.

Crvena zvezda, Borac, Užice
foto: @starsport

Na stadion "Rajko Mitić" dolazi Fjorentina, jedan od najboljih klubova italijanske Serije A. Klub za koji sa velikim uspehom igraju trojica reprezentativaca Srbije - Luka Jović, Nikola Milenković i Aleksa Terzić. Dvojica od njih igrali su za Crvenu zvezdu, ponikli u omladinskoj školi - Jović i Terzić.

Meč između Crvene zvezde i Fjorentine biće odigran 26. jula u 20.00 časova na popularnoj Marakani. Kako saznajemo, za utakmicu važe Premijum sezonske karte koje su u prodaji od početka jula onlajn, a fizički će moći da se kupe od 17. jula, u servisu za članstvo na stadionu.

Aleksa Terzić, Nikola Milenković, Luka Jović
foto: Marco Bucco / LaPresse / Profimedia

Kako Kurir saznaje, Crvena zvezda se ovde neće zaustaviti. Menadžment kluba već radi na zakazivanju još nekoliko prijateljskih utakmica protiv velikih klubova iz Evrope tokom avgusta meseca.

Plan rukovodstva Crvene zvezde i trenera Baraka Bahara je da ekipa maksimalno spremna dočeka start u Ligi šampiona, polovinom septembra.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track