"NADAM SE DA ĆEMO DA DOGURAMO DALEKO" Moćne reči Stankovića na promociji - otvoreno o ambicijama, konkurenciji, Evropi...
Foto: FK Čukarički

Promocija

"NADAM SE DA ĆEMO DA DOGURAMO DALEKO" Moćne reči Stankovića na promociji - otvoreno o ambicijama, konkurenciji, Evropi...

Fudbal -

Mladi fudbaler Nikola Stanković sinoć je stigao na Bled, a jutros već odradio prvi trening sa novim saigračima.

Nakon treninga, usledila je Stankovićeva promocija, a momak rođen 2003. godine kazao je da je u Čukarički došao sa najvećim mogućim ambicijama.

- Od samog dolaska ovde u Sloveniju, znao sam da nisam pogrešio u izboru kluba. Fenomenalno je. Moja očekivanja su velika, poznajem ekipu Čuke, imao sam priliku da igram protiv njih. Znam kakva su ekipa, nadam se da ćemo što boljim partijama da doguramo daleko. Bože zdravlja, da ostvarimo neki zapažen rezultat u Evropi - rekao je Stanković na početku konferencije i potom istakako da je uveren u to da je napravio pravi potez:

- Smatram da je ovo moj veliki iskorak i pravi potez. Nema nikakve sumnje u to. Što se tiče forme, odradio sam sve pripreme sa Zvezdom, priključio sam se u petak i nastaviću tamo gde sam stao - dodao je Nikola.

Njega su na Bledu dočekala dobro poznata lica iz reprezentacije, član stručnog štaba Aleksandar Petrović, ali i saigrači Viktor Rogan, Igor Miladinović i Uroš Drezgić.

- Nisam želeo da pričam o dolasku sve dok nije realizovan. Imao sam u podsvesti da će se sve uspešno obaviti, ali niko nije znao da ću doći. Saigrači koje poznajem iz reprezentacije javili su mi se kada je postignut dogovor i poželeli mi dobrodošlicu.

Na činjenicu da je na njegovoj poziciji konkurencija prejaka, mladi Stanković gleda iz pozitivne perspektive.

"Gledam sebe i fokusiran sam na napredak, individualni i timski. Ne gledam na saigrače kao konkurenciju već se vodim motom - svi za jednog, jedan za sve. Naše je da pružimo maksimum, a trener je taj koji će izabrati tim", rekao je Stanković.

05:05

Promocija Nikole Stankovića

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track