OVO NISTE ZNALI! EVO KO JE GEORGININ PRVI DEČKO: Neuporedivo je zgodniji od Ronalda, ali i 1.000 puta siromašniji!
Foto: Printskrin/Instagram

OVO NISTE ZNALI! EVO KO JE GEORGININ PRVI DEČKO: Neuporedivo je zgodniji od Ronalda, ali i 1.000 puta siromašniji!

Fudbal -

Georgina Rodrigez je u višegodišnjoj srećnoj vezi sa Kristijanom Ronaldom.

Njenu "sinderela" priču o upoznavanju u butiku u kome je radila, znaju gotovo svi. Od te 2017. godine i ona je dospela u žižu javnosti, a svojom lepotom je počela da gradi sopstvenu karijeru u industriji zabave.

No, malo toga se zna o njenom životu pre sudbonosne 2017. godine. Nedavno je španski fotograf Havijer Ernandez Pineiro pričao o svojim romansama, a mnoge je šokiralo otkriće da je upravo Georgina bila njegova prva ljubav. Kao i on njoj.

Havijer Ernandez Pineiro, Georgina Rodrigez
foto: Tviter

Popularni Ćavi se pojavio u jednoj španskoj tok-šou emisiji, gde je otkrio detalje svoje veze sa Georginom. Njih dvoje su bili u vezi u tinejdžerskim godinama.

Ko je Georginin prvi dečko? Havijer ima 28 godina i rođen je u španskom gradu Toledu. Međutim, veći deo mladosti je proveo u gradiću Haki na severi Španije. Upravo u Haki su se upoznali Georgina i on.

Sa 18 godina je počeo da studira veterinarstvo na Univerzitetu u Saragosi. No, po završetku studija je odlučio da se bavi fotografijom. Putuje po svetu i slika prirodu i avanturističke sportove. Živi od prodaje fotografija, a bavi se i humanitarnim radom, pošto je napravio izložbu sa koje je prihod išao za ugroženu decu u Indiji. Ipak, njegova zarada je daleko od one koju Kristijano zarađuje kao fudbaler i kroz sponzorstva. Mada, za mnoge je daleko zgodniji nego slavni fudbaler.

Havijer i Georgina odavno nisu u kontaktu, ali se spekuliše da je ona u kontaktu sa njegovom sestrom Ivanom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track