SRPSKI UFC BORAC IMA OZBILJAN PROBLEM U AMERICI! Ostvario pobedu karijere pa zatražio POMOĆ pred kamerama: Želim da vidim porodicu
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

problem

SRPSKI UFC BORAC IMA OZBILJAN PROBLEM U AMERICI! Ostvario pobedu karijere pa zatražio POMOĆ pred kamerama: Želim da vidim porodicu

Ostali sportovi -

Srpski MMA borac Uroš Medić nakon veličanstvenog trijumfa u najelitnijoj promociji UFC otkrio je da ima probleme sa putnom dokumentacijom i da zbog toga ne može da putuje u Evropu i poseti svoju porodicu.

Medić je na spektakularan način nokautirao favorizovanog Amerikanca Metjua Semelsbergera na UFC priredbi u Solt Lejk Sitiju i tako stigao do najvećeg trijumfa u karijeri.

Na konferenciji za medije koja je usledila nakon borbe, otvoreno je govorio o problemu sa kojim se suočava i zatražio pomoć od UFC.

"Nadao sam se da ću se boriti u Parizu jer bih onda došao u Evropu i mogao bih da vidim svoju porodicu. Potrebna mi je pomoć od UFC sa imigracionim. Legalno sam u Americi, ali iz nekog razloga i dalje čekam putnu dokumentaciju. Imigracioni sistem ovde nije najbrži i razumem da imaju mnogo posla, strpljiv sam, ali, gde to počinje, a gde se završava?" pita se srpski borac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track