UPERILI PIŠTOLJ I PRETILI DA ĆE MU PUCATI U NOGE! Huligani u gluvo doba noći napravili HOROR SAČEKUŠU fudbalerima svog kluba!
Foto: Luis ROBAYO / AFP / Profimedia

užas

UPERILI PIŠTOLJ I PRETILI DA ĆE MU PUCATI U NOGE! Huligani u gluvo doba noći napravili HOROR SAČEKUŠU fudbalerima svog kluba!

Fudbal -

Oproštaj legendarnog Dijega Godina zasenio je nezapamćen incident.

Oproštajna utakmica urugvajskog defanzivca Dijega Godina završena je porazom njegovog tima Velez Sarsfilda od ekipe Urakana, što je prouzrokovala bes huligana koji su nakon meča napali igrače svog tima.

Kada su se igrači Veleza kasno u noć vratili u svoj trening kamp na stadionu doživeli su pravi horor. Grupa huligana napravila im je sačekušu.

"Stigli smo na stadion da uzmemo naše automobile. Izašli smo i bio je mrak. Naišla su automobili sa navijačima, bilo ih je pet ili šest. Udarili su me dva puta u lice dok su me vukli za jaknu. Bio sam prestravljen, a moji saigrači nisu hteli da idu kući jer su se plašili da će ih pratiti" otkriva napadač Đanluka.

U defanzivca Leondarda Haru jedan huligan je uperio pištolj.

"Stali su kolima ispred mog automobila, tražili su da izađem i govorili da će mi pucati u noge ako to ne učinim", otkrio je bivši fudbaler Boke Juniors.

Nakon jezivog incideta i traume koju su preživeli mnogi igrači ozbiljno razmišljaju da napuste argentinski klub.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track