BARSA SPREMNA ZA VELIKA DELA Optimistična izjava Pedrija: Spremni smo za trofej u Ligi šampiona
Foto: AP Photo/Joan Monfort

LIGA ŠAMPIONA

BARSA SPREMNA ZA VELIKA DELA Optimistična izjava Pedrija: Spremni smo za trofej u Ligi šampiona

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera Barslone Pedri smatra da će se Katalonci ove sezone boriti za trofeje u svim takmičenjima.

La Liga startuje naredne sedmice, Barsa brani titulu, a supertalentovani vezista ističe da ekipa spremno dočekuje početak sezone.

"Pre nego što smo pobedili Real Madrid u Americi izgubili smo od Arsenala i bila nam je potrebna ta pobeda nad velikim rivalom kako bismo vratili samopouzdanje. Jeste, ovo je predsezona, tek se spremamo za ono pravo, ali 'El klasiko' je 'El klasiko' gde god da se igra i kad god da se igra. Tek smo na početku, rano je donositi neke velike zaključke, ali imam osećaj da smo spremni za velika dela", rekao je španski reprezentativac.

Kazao je da će poseban motiv imati u Ligi šampiona, u kojoj Barsa već dugo ne zna za dobar rezultat.

"Barselona će se u ovoj sezoni boriti za sve trofeje. Smatram da smo prošle godine imali kvalitet da osvojimo Ligu šampiona i zato mislim da je trijumf u tom takmičenju za nas prioritet".

Katalonci su u predsezoni pored pobede nad Realom (3:0) i poraza od Arsenala (2:5) savladali Visel Kobe (2:0) i Milan (1:0).

Naredni meč igraju u utorak 8. avgusta protiv Totenhema u okviru Trofeja Đaon Gamper, dok će prvi zvaničan meč u sezoni odigrati 13. avgusta protiv Hetafea u gostima na startu La Lige.

(Kurir sport/Sportske.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track