DULJAJ IMA JEDAN PREDLOG ZA UPRAVU PARTIZANA: Upitali ga za bojkot Grobara: Da se navijačima vrati novac, nek bude besplatan ulaz
Foto: Starsport©

jaka poruka

DULJAJ IMA JEDAN PREDLOG ZA UPRAVU PARTIZANA: Upitali ga za bojkot Grobara: Da se navijačima vrati novac, nek bude besplatan ulaz

Fudbal -

Uspeo je Partizan u Novom Sadu da ostvari prvu pobedu ove sezone u Superligi Srbije, pošto je danas savladana Vojvodina rezultatom 2:0.

Nakon meča, za razliku od Radoslava Bataka, nešto više razloga za zadovoljstvo imao je strateg beogradske ekipe, Igor Duljaj.

"Kad se vratimo pre nekih mesec dana kako je sve izgledalo, treba da budemo presrećni, jer je naša najveća pobeda to što su igrači naterali publiku da se vrati. Bila je domaćinska atmosfera, mislim da su oba tima napravila predstavu i navijači su mogli da uživaju. Više su uživali naši, jer smo pobedili, a ponavljam - naša najveća pobeda je što su igrači uspeli da nateraju navijače da se vrate. Ono što smo danas uradili, ne bismo uspeli bez njih", rekao je trener Partizana na konferenciji za novinare.

Upitan je trener crno-belih da prokomentariše najavu Grobara da će bojkotovati utakmice Partizana u Humskoj

"Prvo ću zamoliti one koji su uzeli članske karte da ih vrate, da im se vrati novac i da se omogući navijačima besplatan ulaz ili da bude simbolična cena. Znam da svaka organizacija utakmice dosta košta, ali ništa nema cenu ako napunite stadion. To je moja poruka ljudima koji su u klubu, a naravno i navijačima da dođu".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track