"VRIŠTALA BIH OD BESA! DOŠLI SU DA UBIJAJU" Šokantna ispovest žene koja je bežala sa ubijenim navijačem: Nikada neću zaboraviti...
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

potresna priča

"VRIŠTALA BIH OD BESA! DOŠLI SU DA UBIJAJU" Šokantna ispovest žene koja je bežala sa ubijenim navijačem: Nikada neću zaboraviti...

Fudbal -

Prijateljica ubijenog navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa, Marianda G, otkrila je detalje tragičnog incidenta u kom je 29-godišnji Grk izgubio život.

Podsetimo, u ponedeljak kasno uveče huligani zagrebačkog Dinama izazvali su stravične nerede ispred stadion AEK-a u Atini. Huligani su lomili sve redom i napadali ljude koji su se zatekli tu, a u krvavom obračunu koji je zaprepastio Evropu nesrećni Kacuris je izgubio život.

U momentu kada su hrvatski huligani krenuli u krvavi pohod, sa Mihalis je kod stadiona bio u društvu prijateljice Mariande koja ne može da se oporavi od šoka koji je doživela.

"Ovo nisu navijači. Živim u Novoj Filadelfiji 100 metara od stadiona i radim u kafiću AEK-a, pa sam dobro poznavala momka. Vrištala bih od besa! Zašto ste nas ostavili nezaštićene? Zašto ste zakasnili kada smo vas zvali? Zašto ste došli pola sata nakon što smo vikali da nas ubijaju? Zašto ste ove propalice postili u naš grad?" pita se ogorčena devojka.

Ubijeni Navijač, AEK
foto: Printscreen

Marianda je sa Mihalisom bežala od hrvatskih huligana koji gazili gazili sve pred sobom.

"Nikada neću zaboraviti šta smo doživeli. Bežali smo, a gomila ljudi obučenih u crno ubadala je sve pred sobom i bacala kamenje na nas. Došli su da ubijaju! I sve se dešavalo u 10 uveče kada su napolju još bila mala deca sa porodicama. Srećan put Mike od svih nas koji smo imali sreću da te upoznamo", poručila je Marianda.

Podsetimo, 29-godišnji navijač premino je od posledica uboda nožem. Huligani su mladiću proboli arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. On je odmah prevezen u bolnicu, gde su se doktori borili za njegov život, ali spasa mu nije bilio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track