U FUDBALU, SPORTU, NIKADA NE SMETE DA SE PREDATE! Trener TSC-a svestan teške situacije, ali ne očajava: Gol bi nam dao krila
Foto: Starsport©

ŽAO MU JE

U FUDBALU, SPORTU, NIKADA NE SMETE DA SE PREDATE! Trener TSC-a svestan teške situacije, ali ne očajava: Gol bi nam dao krila

Fudbal -

Žarko Lazetić, trener TSC-a, čestitao je Bragi na zasluženoj pobedi.

Portugalski tim je rezultatom 3:0 napravio veliku prednost pred revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Osim što su se susreli sa kvalitetnijim timom, fudbaleri TSC-a su napravili veliki broj grešaka, a uprkos velikom broju šansi Brage, deluje da je Lazetićev tim mogao da ponese u Bačku Topolu i bolji rezultat.

"Čestitam Bragi na zasluženoj pobedi. U fudbalu, sportu, nikada ne smete da se predate, tako da nećemo da kažemo da je sve izgubljeno za nas. Žao mi je što smo primili treći gol, olakšali smo protivniku i to u delu utakmice kada smo igrali bolje. U drugom poluvremenu smo bili bolji nego u prvom", rekao je Lazetić.

Miloš Pantović je u prvom poluvremenu, nakon drugog gola Brage, propustio je veliku priliku. Da li bi pogodak mogao da promeni tok meča?

"To je hipotetičko pitanje. Ali, jasno je da bi nam taj gol dao krila, u utakmici u kojoj nismo lako stvarali šanse. I kada je najzad napraviš, moraš da postigneš gol. Da budemo realni, imali smo tu veliku šansu za kojom možemo da žalimo, ali imala je i Braga još dobrih prilika", rekao je trener ekipe iz Bačke Topole i dodao:

"Čestitao bih mojim igračima, dali su sve od sebe protiv velikog protivnika. Da bi se pobedilo nije dovoljno samo to želeti. Braga je pokazala da je ekipa sa mnogo kvaliteta, sa igračima visoke klase, vrednosti i potencijala. Ona je kao Zvezda i Partizan u Srbiji".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track