KAKO JE SRBIN IZ ŽIVINICA UNIŠTIO SINU TRANSFER KARIJERE: Hteo da izvuče više novca, otpustio čuvenu menadžerku, pa IZAZVAO GNEV!
Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

šok priča

KAKO JE SRBIN IZ ŽIVINICA UNIŠTIO SINU TRANSFER KARIJERE: Hteo da izvuče više novca, otpustio čuvenu menadžerku, pa IZAZVAO GNEV!

Fudbal -

Od transfera srpskog reprezentativca Lazara Samardžića u Inter po svemu sudeći neće biti ništa!

Mladi srpski vezista bio je nadomak prelaska u Inter, prošao je lekarske preglede i bilo je samo pitanje momenta kada će njegov transfer u redove italijanskog giganta biti ozvaničen, međutim, čini se da je u poslednjem trenutku dogovor propao i da ga ipak ove sezone nećemo gledati u crno-plavom dresu.

Italijanski portal koji pomno prati dešavanja u Interu "Sempreinter.com" otkriva pozadinu cele priče. Navodno, sve je propalo kada je otac mladog fudbalera, Mladen Samardžić, tražio više novca za svoju proviziju i platu talentovanog veziste.

Čuvena brazilska advokatica i fudbalska menadžerka Rafaela Pimenta od početka je vodila pregovore sa Interom o transferu srpskog fudbalera. Navodno, došlo je do sukoba između Pimente i oca srpskog reprezentativca oko podele menadžerske provizije za transfer.

Mladen je tvrdio da Pimenta nikada nije imala ovlašćenje da pregovara u ime njegovog sina i da se dogovor koji je ona napravila obavezjući samo između Intera i Udinezea.

Rafaela Pimenta
foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Međutim, Inter je odbacio te tvrdnje. Klub iz Milana tvrdi da su pregovori sa Pimentom pokrivali i lične uslove Lazara Samardžića.

Mediji su sinoć objavili da je Mladen Samardžić otpustio brazilsku menadžerku, koja je radila sa čuvenim Minom Raiolom pre nego što je nasledila sve njegove klijente.

Zahtevi Mladena Samardžića naljutili su ljude iz Intera i pregovori su obustavljeni. Italijanski klub nije želeo da popusti i Lazar je bio prinuđen da se vrati u Udineze.

Lazar Samardžić
foto: FSS

Lazar Samardžić rođen je u Berlinu, a njegova porodica je iz Republike Srpske, iz mesta Živinice. Otac Mladen vaspitao je sina u patriotskom i tradicionalnom srpskom duhu. On slovi za čoveka koji čuva običaje srpskog naroda u inostranstvu. Predsednik je FK Srbija iz Berlina koji okuplja naše ljude i dugi niz godina brine o karijeri svog naslednika.

Kurir sport

Bonus video:

01:24

SRBIJA JE RASADNIK TALENATA: Primer članova škole fudbala iz Žarkova potvrđuje da za srpski fudbal ima nade VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track