TRAJKOVIĆ PRED VOJVODINU: Možemo do pobede u Novom Sadu
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE

TRAJKOVIĆ PRED VOJVODINU: Možemo do pobede u Novom Sadu

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nikola Trajković rekao je da njegova ekipa može da pobedi Vojvodinu u Novom Sadu, ukoliko igrači na pravi način uđu u meč.

"Očekuje nas motivisani protivnik sa novim trenerom (Ranko Popović), a znamo da svaka smena trenera donese neku reakciju. Sada pitanje je koliko su oni stigli da sve te principe, koje je novi trener doneo, savladaju. Ipak mislim da mi na to ne treba da se obaziremo već da odemo sa velikom željom i pokušamo da iz Novog Sada donesemo tri boda u Niš", rekao je Trajković, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri niškog Radničkog gostuju u subotu ekipi Vojvodine, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

Oba tima su imala težak raspored na početku prvenstva. Vojvodina je iz tri utakmice protiv Crvene zvezde, Partizana i Napretka osvojila jedan bod, uz gol razliku 0:7, dok je Radnički na poslednjem 16. mestu bez bodova, nakon poraza od Čukaričkog, TSC-a i Partizana.

Radnički je u prošlom kolu poražen od Partizana na gostovanju (2:1), ali je niški tim na poluvremenu vodio sa 1:0.

"Prvih pola sata iz Humske, model su kako bi Radnički trebao da odigra utakmicu protiv Vojvodine", dodao je Trajković.

Trener niškog kluba ističe da je psihološka prednost na strani njegovih igrača.

"Oni ipak moraju da pokažu pred svojom publikom da su zasluženo igrali Evropu, da su i dalje jedna od najkvalitetnijih ekipa. Očekuje se i reakcija nakon smene trenera, verujem da im neće biti lako", rekao je on.

Napadač Radničkog Sava Petrov rekao je da ekipu očekuje još jedan težak protivnik, koji je prošlu sezonu završio u prvih pet u ligi.

"Mislim da moramo da u meč uđemo sa verom i samopouzdanjem,jer mislim da imamo kvalitet da se u Niš vratimo sa bodovima", zaključio je Petrov.

Meč između Vojvodine i Radničkog iz Niša igra se u subotu od 19.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track