RONALDOV ŠOU NA TERENU! Spektakularna partija Portugalca: Postigao HET-TRIK, asistirao PETOM i izvodio prave ČAROLIJE! (VIDEO)
Foto: Ali Al-HAJI / AFP / Profimedia

KAO NEKADA

RONALDOV ŠOU NA TERENU! Spektakularna partija Portugalca: Postigao HET-TRIK, asistirao PETOM i izvodio prave ČAROLIJE! (VIDEO)

Fudbal -

Iskusni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo bio je apsolutni junak prvog trijumfa Al Nasra u novoj sezoni Premijer lige Saudijske Arabije.

Bogati Al Nasar u 3. kolo zabeležio je prvi trijumf, pošto je na gostovanju demolirao Al Fateh koji sa klupe predvodi bivši hrvatski selektor Slaven Bilić (5:0).

Ronaldo i Mane pokazali su klasu na ovom meču. Portugalac je upisao het-trik na meču, a bivši as Liverpula i Bajerna dva puta se upisao u strelce.

Nakon brojnih kritika koje je dobio zbog slabih partija na startu sezone, Ronaldo je bio silno motivisan da pokaže da još uvek nije za "staro gvožđe". Postigao je het-trik na meču, upisao atraktivnu asistenciju i napravio nekoliko poteza koji su mamili uzdahe na tribinama.

Al Nasar je poveo golom Manea u 28. minutu utakmice, na sjajnu asistenciju Ronalda petom, a desetak minuta kasnije Kristijano je povisio na 2:0.

U 55. minutu Portugalac je sjajno primio loptu i prosledio je u mrežu za 3:0. Sadio Mane je svoj drugi gol upisao u 82. minutu, a tačku na meč stavio je fenomenalni Ronaldo u nadoknadi meča za konačnih 5:0.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track