HTELI DA ISPROVOCIRAJU NOVAKA NA KONFERENCIJI! Pitali Srbina da li je bio BESAN na Amerikance - OVAKVOM ODGOVORU se nisu nadali!
Foto: MATTHEW STOCKMAN / AFP / Profimedia

zanimljivo

HTELI DA ISPROVOCIRAJU NOVAKA NA KONFERENCIJI! Pitali Srbina da li je bio BESAN na Amerikance - OVAKVOM ODGOVORU se nisu nadali!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dobio je jedno izuzetno zanimljivo pitanje na konferenciji za medije pred start US opena.

Posle dve godine pauze srpski as konačno je dobio priliku da napadne titulu u Njujorku. Novaku je bio zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države jer nije želeo da primi vakcinu protiv korona virusa, pa je tako propustio veliki broj turnira.

Mnogi smatraju da će zbog svega što se izdešavalo Novak imati dodatnu motivaciju da predstojećem US openu.

"Kada si se vratio u SAD prošle nedelje, da li je kod tebe postojala neka vrsta dugotrajnog besa ili razočaranja da je trebalo da budeš ovde prošle godine? Pomenuo si da na prethodnom meču koji si ovde imao da si imao sjajan osećaj zbog navijača. Da li ti je zbog toga još teže što nisi bio ovde", upitao je američki novinar srpskog asa.

Novak se "kiselo" osmehnuo i odgovorio:

"Ne, nije bilo nikakvog besa. Tokom prošlogodišnjeg US Opena osećao sam da je prava šteta što nisam tamo. Osećao sam se tužno što nisam mogao da učestvujem. Ali ova godina je ova godina... Ne razmišljam o tome što se dešavalo prošle ili nekoliko poslednjih godina. Samo se fokusiram na predstojeći turnir".

Podsetimo, Novak u ponedeljak u Njujorku kreće u pohod na 24. grend slem titulu u karijeri. Rival u prvom kolu US opena biće mu francuski teniser Aleksander Muler.

Kurir sport/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track